Vi ses 2013!


tröttnade på den gamla designen...

... såååå jag gjorde en ful som får följa med in i 2013 med mig. Näst sista dagen på året och den var bara så jävla bra. har som sagt suttit och hållt på med alla dessa jävla koder i stilmallen halva kvällen, vilket har gett mig grov huvudvärk. men det gör inget för det är nyår imorgon. är så sjukt taggad inför 2013. idag har varit en riktigt bra dag. bidrar med en bildbomb också. ♣
 
 
 

Dance. Dance. Dance.

På bussen till Norrtälje. Får skjuts hem av världens bästa vänner. Lyxlivet á la Julia.


-

vart i världen du än är så kommer det alltid vara samma måne, samma stjärnor, samma sol och samma himmel. jag önskar att det kunde vara närmare räckhåll från mig till dig. det är samma jord, samma länder, samma värde. vi går på samma underlag och vi väntar samma helvete. pappa. ♥

2012 goes 2013

2012: 
Det är den sista lördagen 2012. Året har varit så förvirrande, underbart, hemskt, lyckligt, underhållande och lärorikt. Jag gick hela vårterminen på en skola med människor som jag aldrig kommer att glömma. Jag tappade all min självrespekt under ett tillfälle vid den här tiden. Jag kämpade i skolan tills jag gick in i väggen och blev deprimerad. Jag och en av mina bästa vänner Ebba gick på LMFAO samt Maskinen. Blev uppraggade av en kille på Maskinen tack vare att jag och Ebbis nästan trampade på hans nya skor. Utanför Grönan samma kväll träffade vi 2 killar som kände igen Ebba Katt. Jag började umgås med Carro. Hade så galet kul med henne, drev en blogg och hängde väldigt mycket i epor och umgicks med alla människor i Älmsta. Förlorade nästan en bekant, samt fick veta att min vän åkte in i fängelse. Jag fick ett minne för livet när jag såg mina största idoler Kent den 19 Augusti. Skrek mig hes och grät över att jag aldrig kommer få Jocke. Dagen efter var det dags för första dagen på gymnasiet. Nervös like hell tågade jag och Frida in i Fryshusets danssalar. 19 tjejer, 1 kille befann sig där inne tillslut. Började på BUP samt började äta medicin. Detta slutade då i kaos och fick tillslut avmedicineras. Min och dansklassens första dansshow ägde rum och vi förvånade hela skolan med hur bra vi är. Har firat jul och hoppas bara på nyår ska ta slut. Jag är glad över att jag har fått så himla många nya vänner den här hösten. Ni betyder så mycket mer än vad ni tror. 
 
Förväntningar på 2013:
Jag vill egentligen inte ha några förväntningar, jag kommer antagligen bara bli besviken om ett år i så fall. Men jag har det ändå. Det enda jag tänker satsa på under det kommande året är att städa upp i mitt liv. Egentligen vill jag starta det nya året relativt uppstädat, vilket det verkligen inte är just nu. Jag vill bli frisk från deprissionen under 2013. Jag vill bli glad, jag vill inte ligga nätterna i ända med ångest och gråten i halsen. Jag vill inte ha svårt med att umgås med folk i grupp. Jag vill orka och vilja gå på bio eller äta ute. Jag vill KUNNA äta normalt. Jag vill sluta stamma av stress. Jag vill gå ner 10 kg, vilket jag vet att jag kommer misslyckas med och jag skulle vilja bli deltidsvegeterian. 
Jag ska försöka få det liv jag vill ha som tonåring. Festa, ha kul, jobba på självförtroendet samt självkänslan och möta nya människor. 
 
ge mig kraft någon. 

jag står med knutna nävar framför spegelen. och jag slår mot mig själv.

jag vill bara skriva ett sjukt långt hat/sorg/ångest-laddat inlägg. men jag väljer idag att inte göra det. för jag har fått umgås med mina 3 underbara, smsat med viktiga människor och städat köket, vardagsrummet, tvättat och plockat i-och ur diskmaskinen. sitter nu i soffan medans Dear John rullar. ska snart lägga mig i badkaret. ikväll ska jag kolla på sagan om ringen med mamma. 
 

I met you at the bloodbank.

- jag mår illa av dig, och jag gråter när ingen ser.


Sugar?

Har haft julklappsutdelning och trerättersmiddag med mina 3 tjejer. Är trött och ledsen, har velat gråta i flera dagar nu. Och jag vill att de kommande dagarna bara ska vara över.


You are a lovekiller.

 
lite halvporr sådär på kvällen men tänkte ju då visa min nya topp jag köpte idag på mellandagsrean. har även mina leopardmjukisar jag fick i julklapp. får konstant sura uppstötningar pga waaaay to much food! 
 
- you are a lovekiller. 

det är ungdomens förfall, inkörsporten till allt.

Är det sant som alla säger på fryshuset att du blir kär i alla killar speciellt dom som redan har någon?
 
Nej det är inte sant. Men även om jag säger som det är skulle det inte förvåna mig om folk ändå tror på det ryktet. Synd att folk har fått den uppfattningen om mig med tanke på att så är det verkligen inte. Låter förövrigt jätte konstigt att jag skulle gilla folk som redan har någon extra mycket - är detta en ny form av fetisch? Vem det än är som har baktalat mig så snackar människan i fråga skit och endast det. 
 


The vision of excstasy. är i lägenheten igen, känner mig hemma som fan. Rihanna spelas. Shine bright, tonight. You and I we are beutiful like diamonds in the sky. 
 
gamla bilder. 

Kungsholmens kyrka.


"someway, baby, it's part of me, apart from me" You're laying waste to Halloween You fucked it friend, it's on it's head, it struck the street You're in Milwaukee, off your feet

kände för att skriva något här. men luften gick ur mina lungor. godnatt ni fina som läser min blogg, det är alltid jätte roligt att gå in här och se hur statistiken stiger. 

i love you for a thousands more.

 
jag blir inte bättre, som de utlovade. de sa att jag skulle bli frisk snart, varför kommer inga resultat? vad är det jag gör fel? nu sitter jag här i mitt rum igen, min trygghet. mår illa igen. men varför vara förvånad? varje kväll är ju likadan. imorgon ska jag åka till sthlm. egentligen vill jag inte resa mig ur min säng, men ja. kanske ska träffa Kalle. sedan kommer min storasyster, går på mellandagsrean med mig samt blir min rumskompis for a day. pizza står på vår meny. och vin. 

26e.

Födelsedagafirande för mormor <3
Jag skänker även en tanke till mina familjevänner som blev offer för tsunamin idag för 8 år sedan. Vi saknar er


"varför sover du inte?"

- för jag vågar inte somna. jag kan inte kontrollera ångesten i sömnen, rädslan inför imorgon och jag är rädd som fan för att drömma. 

Panda Da Panda

 
 
ligger här och lyssnar på så jävla bra musik som Matilda visade mig. 

två timmar in på natten.

 
har uppdaterat min info på Instagram, myst med julgranen och bestämt mig för att börja spara till en crewjacka. 

so fuck you knulla din mamma!

"kan jag få se din fitta"
 
en trevlig kommentar såhär på kvällen. Från en anonym hen som inte ens vet att man ska skriva frågor med frågetecken. Det känns bra att folk har så jävla lite respekt för människor i det här samhället. Och nej, lilla äckel - du skulle aldrig i hela ditt liv få se min fitta. Du lär inte få se någon annans heller med tanke på så omanlig/kvinnlig du är. 
 

-


Det här är från min dagbok.

Juldagen är fylld av ångest. Av varje steg jag tar. Hem till Julia ikväll.


Merry Christmas. Still

Nu ligger jag här i soffan hos min ingifta släkt. Fått leopardfärgade mjukisar, en sjukt snygg outfit, presentkort, pengar, dessertglas, en bok, en kokbok, en popcornskål, 2 muminmuggar etc. Nöjd tjej.
Vann för övrigt ett fett snyggt skal på vår klapplek!


24e December.

Jag önskar er alla en dag fylld av sex, glögg, snaps och vinster på triss!


kränkt.

tänkte skriva "god jul" här men vågar inte. är rädd för att vara kränkande mot de stackare som inte firar jul. 
 

tiny dancer?

att ändra sig för någon annan. jag gör det hela tiden. anpassar mig efter dem som är runt mig. visst är det hemskt egentligen? att samhället har bevisat allt för många gånger att man inte duger som man är. att majoriteten modeller och skyltdockor är på gränsen till anorexiasmala för att kläderna ska sitta bra. de görs till och med smink för män. för de duger inte heller längre. vi gömmer våra orginal. det slutar ätas, gym och tidningar tjänar multum på folkets låga självkänsla. 
 
hela detta samhälle är som en stor jävla skev spegel. 
det ser bra ut på ena sidan, ens insida. 
man får för sig att man är okej. 
till man ser ens andra sida, 
och hela världen vänds upp och ner. 
för att man är alldeles för stor. 
Fan jag kommer inte i XS jag måste gå till toan och spy nu. 
det testas två storlekar
den storleken som SKA passa 
och den man VILL ska passa. 
om inte typ 2 passar, köps inte klädesplagget. 
 
eller så förändras världen åt andra hållet. 
kläderna förstoras
allt eftersom kroppen i spegeln blir större
ser du inte?! 
hur kan inte se?! 
den växer ju konstant! 
nu jag snart storlek S...M...L...XL
HELVETE FÅ DET ATT SLUTA. 

hit me. hit me hard.

 
fick bli lite snabbshopping idag med mamma, de sista julklapparna liksom. nu sitter jag i mitt rum. Lyssnar på Bon Iver + Far & Son och ska börja städa. Kommer tillbaka till baren i Ronneby varenda bord är vält fönstret är smällt för det e vi som hyr här ikvällVi vinner med fusk när tävlar hälsa din slynaÄlskar att äga älskar att hyraSå sitt ner och så oss slita fram våra kort summan kommer aldrig medges för beloppet är för stortSå du får pröja blinda pengar kan du se nått sammanband


i'm not magnificent.

samma låt har spelats i 2 timmar snart. jag är som förtrollad. 
min blogg kommer nog få rekordmånga inlägg idag. 
kollar på mitt golv. jag ska städa nu. eller nej. 
nya lakan väntar på att hämtas upp. 

somewhere.

 
 
har så ont i hjärtat ikväll. det blåser kallt från mitt fönster. och rösten från bon iver förgyller det mest ångestladdade rummet. 

2012.

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut? - det vet jag inte.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - jag hade inga
3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år? - ne
4. Dog någon som stod dig nära? - nej.
5. Vilka länder besökte du? - sverige.
6. Vilket minne kommer du minnas från 2012? - LMFAO, Maskinen, Kent, Lars Winnerbäck, när jag fick veta att jag kommit in på frysen, att jag flyttade ihop med Frida. 
7. Vilken var din största framgång 2012? - Blivit så mycket bättre på att dansa
8. Största misstaget 2012? - självskadebeteendet. 
9. Har du varit sjuk eller skadat dig under 2012? - Ja

10. Bästa köpet? - mina ljusslingor
11. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder och godis
12. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Dansen, skolan, vännerna och min familj

13. Vilka sånger kommer du alltid minnas som sommaren 2012? - jag vet inte. 
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förr? - ledsnare
15. Vad önskar du att du hade gjort mer? - tränat

16. Vad önskar du att du hade gjort mindre? - haft mindre kroppskomplex
17. Hur tillbringar du julen? - i uppsala med båda släktena
18. Blev du kär i år? - Nästan.

19.Favoritprogram? - How I Met Your Mother, Skins
20. Bästa boken du läst? - Kapitulera omedelbart eller dö
21. Jobbigaste 2012? - Deprissionen och saknaden av en vän. 

22. Något du önskade dig men inte fick? - Nej tror inte det.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - Det var den dagen jag fick veta att jag hade kommit in på Fryshuset - Den bästa födelsedagspresenten
24. Vad finns det som skulle kunnat göra 2012 lite bättre? - Hade kunnat försöka orka träffa folk lite mer. O låta bli att se ALLA mina brister.

25. Hur skulle du beskriva din stil 2012? - Blandad.
26. Vad fick dig att må bra? - Alla mina nya vänner och att jag äntligen fick en chans att flytta ifrån Norrtälje.
28. Vem saknade du? - Min bästa vuxna vän, de vänner jag inte var med för stunden.
29. De bästa människorna du har träffat? - Alla dessa fantastiska estetare på frysen. 

jag skriver ord som mord i handen

det är en svag doft av ångest här inne
blandad med panik samt skrik
min dörr är stängd
och lampan är släckt
min ljusslinga kastar blåa, röda och gröna sken
lyser upp hela det jävla ångestladdade rummet
 
jag önskar jag kunde skriva mer om politik i den här förbannade bloggen
provocera så många att de vill kräkas på mig
för hur kul är det egentligen inte? 
att liksom se alla dessa människor som inte tycker som en själv, 
helt plötsligt få ett "borderline"-anfall och kalla mig idiot
 
sängen är min bästa vän.
i alla fall ikväll.
vart är du? 
när jag över hela mitt hjärta, 
önskade att du var här. 
 
 

så sakta som jag kan går jag mot din famn.

 
spenderar tid på mitt golv. stirrar upp i taket. stressar, försöker att inte frusta ut mina andetag. har fortfarande två julklappar att slå in, och sedan baka en massa julgodis. någon som vill berätta om sin intressanta jul? låt mig få veta. 

tell me can you feel it?

köpte typ finaste koftan idag. 
och hittade bilder på mig i min kamera. 

det är försent att gråta.

jag vet inte vilken del av dig som inspirerar mig.
den sjuka delen.
med MIN drömkropp eller
den delen som togs sig upp och blev frisk.
du är fortfarande en av de vackraste jag vet. 
det är bilder på dig som får mig att önska mig bort
som inspirerar mig
det är dina vackra nyckelben
dina vackra käkben
allting med dig
jag vill ha det som du hade
gör mig till dig
vilken del av sanningen fattar jag inte? 

you can see it in my chest, that i'm terrified.

planerar träningsschema inför lovet.
ställde mig på vågen idag för första gången på vad som kändes som en evighet.
vilket jag över hela mitt hjärta önskar att jag inte hade gjort.
vågen visade helt fel,
och jag hoppades att det skulle vara fel
tills jag såg kroppen som stod på den. 
oj va det skar i hjärtat. 
ville springa så långt mina ben bar mig, 
men jag kom inte en centimeter. 
jag hoppas att det är min själ, 
i en annan kropp. 
för jag vill inte se ut såhär. 
 
ångest. ångest. ångest. ska dricka te nu och kolla på film. 

den här skiten får dig fan att vilja...

jag kunde visserligen inte få honom. men jag ville se honom och höra hans röst och vara där han var. 
 

We shine bright like a diamond.

Åt ingen frukost. Tills nu när vi blev tvingade att baka pepparkakshus.


du är mitt vackraste nederlag.

 
de två första dansshowerna är då avslutade. detta kan vara en blandning av det roligaste jag vet och självskadebeteende. jag menar - har ni sett/känt hur min kropp är just nu? sår lite här och var och det gör fan ont att stå upp. denna gång har inte min psykiskt "instabila" del något med det att göra. älskar för övrigt espresso house's julmuggar. so beautiful. dusch, massa liniment och en god natts sömn så kan nog klara av att inte spy på scenen imorgon av trötthet. love. 

.

Ljuset från mobilen får mig att helt plötsligt känna ett tryck i halsen.
Som att allt i kroppen bara vänder sig upp och ner och ut och in.
Jag känner mig tom och att andas verkar mest vara ett tidsfördriv.
Kroppen gör ont, jag skadar den alltid.
På något sätt går jag mer och mer sönder för varje dag.


Oh shit va jag älskar trots att jag knappt visste va de orden betydde.

Maskinen i hörlurarna, smsar och har tagit medicin så jag förhoppningsvis kan sova i natt. Har två shower imorgon som jag är fruktansvärt taggad inför.


Ibland känns bilden jag målar upp så romantisk.


rätt rik. rätt känd.

om 4 och en halvtimme ska jag upp igen. men att sova valde min hjärna att det skulle jag inte få göra i natt.

.

"gör inte så", "du kommer inte framåt", "du får inte tänka så", "bit ihop, du klarar det" - ja jag kommer fan inte längre när detta är vad folk konstant säger till mig. jag uppskattar att ni försöker. klart som fan jag vet att jag inte "får" skära mig, svälta mig, hetsäta, försöka spy osv. Men jag gör det ändå, och det spelar ingen roll vad folk säger till mig. "tänk inte så" om jag inte hade gjort det hade jag inte varit här nu. jag sitter fast. kommer varken bakåt eller framåt. 
 

tristesstest.

Bästavän? Frida, Vera, Ella, Clara, Marina, Johan & Sebban
Vem vet mest om dig: Ella & Frida typ
Vem ser bäst ut av dina vänner: Jag. 
Vem såg du senast: Kalle typ. Förutom dem från min gamla klass jag träffade idag på Willys. 
Vem kramade du senast? Kalle i think. 
 
Vem saknar du just nu: Pappsen.
Har du tappat kontakten med någon: Ja, såklart jag har. 
Har du slutat umgås med någon som du förut va bra kompis med: Ja, de flesta som jag kunde kalla mina "bästa vänner" förut är borta. Men det är då man verkligen börjar värdesätta dem vänner man har nu. 
Vem har du kännt längst: Julia tror jag. 
Vem har du kännt minst: Dem i min nya klass
 
 
Längd: alldeles lagom. 
Vikt: WAAAAAAY TO MUCH. 
Skostorlek: 38-40
Nöjd över ditt utseende: Inte någonstans. eller jo - mina ögon är helt okej.
Har du nagellack på dig: ja nästan alltid, orkar aldrig ta bort det.
Gillar du någon: aa mannen
 
 
Mascara: Ja
Foundation: Nej
Puder: Ja
Sminkar du dig dagligen: Ja, eller asså nej. Inte om jag bara är hemma eller om jag ska träffa någon som känner mig så bra att jag vågar visa mig utan.
Ögonrynspenna: Ja
 
 
Favoritmat: Jag gillar inte mat alls. Spelar ingen roll om det är min favorit just nu, mat är alltid äckligt. 
Vad har du ätit idag: För mycket.
Drack du sist: Hallonsoda
Åt du sist: Choklad
 
 
Vad ska du göra nu: plugga galet. 
Händer imorn: Träna inför julshowen
Hur mycket är klockan: lite över nio
Hur mår du: Inte jätte bra.
Är du trött: Ja
Är du hungrig: Ja, det är jag alltid.

crazy catlady.

 
sov till halv två och hade helst av allt aldrig gått upp. åkte med mamma in till stan och handlade. har nu cola och chokladmjölk i kylskåpet. sitter som vanligt i min säng, denna gång med mina 2 katter. är fett pysselsugen men måste plugga. kan göra båda samtidigt. hihi. 

hetsät. spy.

 
hetsät. spy. hetsät. spy. ät inte alls. ät inte alls. hetsät. spy. hetsät. spy. träna. träna. hetsät. spy. stoppa fingrarna. stoppa fingrarna i din tjocka hals. rör dig själv med tvålen. du ser fettet röra sig. du vill inte att någon ska se dig. gå och göm dig fetto. 

blame it on the weed, do not blame it on me.

 
jag vet att min blogg är värdelös när det gäller mina bilder. vet att allt är mobil/webbcamera-skit-bilder. min systemkamera ligger här bredvid och bränner. men just nu bara gråter jag. 

trygg utan garderob.


-

vart är mitt ritblock och mina pennor? 

how to get rid of a hickey?

 
har en mensvärk som heter duga. ska hem till landet om ungefär 1 timme. är trött som ett as. 
mår typ asdåligt psykiskt idag dock. mår illa men är fett sugen på choklad och kinamat. äckelkropp. 

varför står jag här som bestman?

nu är jag sådär lagom gråtfärdig igen. känner mig så sjukt tom. 

vi sjöng "i got nothing for you"

 
vill ha den här låten på min begravning. för den är så himla bra. 

jag låg med amy diamond långt innan hon blev känd.

pissar på rövhålsslickare, fjortisar, dåliga dagar, dåligt humör, disk, städdagar, spydiga jävlar, kyla. vilken jävla dag. det enda bra på hela jävla dagen är konserten av musikarna på frys. stod längst fram och skrek tills min hals typ brast. började nästan gråta när mina fina vänner sjöng och koreograferade lite i mitt huvud till all musik som spelades. nästa vecka är det min tur. imorgon är det träning från 9-13, jag taggar. 
disken väntar. ciao. 
 

jag hatar dig - du är ful.

 
12/12/12 går mot sitt slut. har myst galet i mina glittersockor, kollat på svansjön och snott affischer, lyssnat på kent och hassle samt tagit egobilder i badrummet. lyssnar för stunden på CC och funderar starkt på att gå på deras konsert i mars. 

i'm sorry, did my back hurt your knife?

 
bakar bröd och saknar min håmi. myskläderna är på och väntar på att kalle ska komma hem så han kan träffa mig och fritjof. 

jag är stjärnfallet och du är himlen jag föll från idag.

 
fula ben jag veeeeet. usch fett fett fett. 
 
lyssnar på Erik Hassle och har tröstätit mig fet. Har smutsigt hår men vi har inget varmvatten. Vill spy på detta. Duscha ändå. YES. 

jag behöver en brud som är precis som jag. ett lösaktigt svin med risig moral.

känner för att fota egopix, överredigera dem och sedan lägga ut dem här. låtsas som att jag är cool. har köpt en fin myströja idag (att gömma mitt fett i), tights, småprylar och två skivor. HITTADE EN KENTSKIVA PÅ MYRORNAS IDAG (GLÄÄÄÄÄÄDJEEEEEE!!!!!!!!!) och en Erik Hassle. Det var ganska mysigt att vara med Ella idag. Snön yrde om oss och vi hade det bra. Gick förbi en filmpremiär där vi hade haft chansen att se Tom Cruise, men då det var alldeles för mycket folk och små fjortisar där intalade vi oss att det inte var värt det. 
 
Nu är jag halvvägs till Norrtälje. Funderar starkt på att köpa hem godis till min pluggkväll. Imorgon är det dags för BUP igen och sedan se Svansjön med världens bästa dansklass. Torsdag är det Spökbollsturnering, som jag var dum nog att säga att jag ville vara med på idag. Fredag är det träning hela dagen och sedan läkartid. Kvällen slutar på fest. 
 

skjut mig.

 
ska skjuta min lärare för jag kommer dö på svenskaprovet vi har nu. 

Fråga om boendet.

Hej fin blogg du har! Om jag förstått de rätt bor du och din kompis ensamma i en lägenhet? Vem betalar för den? Ich hur får ni mat till kläder och mat? Jag undrar även hur ni kan ha en lägenhet då ni inte ens fyllt 18? Kram!:) 
 
Hej Hanna. Det stämmer mycket bra att jag och min kompis bor ensamma i en lägenhet. Det var så att vi båda började på Fryshuset och hennes familj bestämde sig för att köpa lägenheten. Hon frågade kort därefter om jag ville flytta in med henne. Jag får inackorderingsbidrag för att jag ska kunna bo närmare skolan. Dessa pengar går direkt till min "rumskompis" mamma som hyra. Vi får varje månad en summa var av våra familjer till mat. Vi får även vårat studiebidrag som går till egna nöjen och kläder. Hoppas du fått svar på vad du undrade! kram

jag hör en sång i dina andetag.

 
Drack precis upp min fina kopp med te. Har planerat att gå och handla secondhandkläder med fina Ella imorgon sedan fika på ett mysigt fik. Åh så fint ♥

jag är kär i dig och du i han och han i kokain.

 
Detta är typ en av de bästa låtarna av Maskinen. "tänker bara fuck you knulla din pappa"
Har precis ätit middag med mamma. Jag lagade Chicken Nuggets med ris & chilisås. Nu mår jag i vanlig ordning så jävla illa att jag inte vet vart jag ska ta vägen. TIsdag imorgon - det känns som att veckan aldrig kommer att ta slut. På fredag är det fest med mina bästaste.

jag tänker aldrig på dig.


För dessa dagar var inte gjorda för mig.

 
känner mig inte så saknad här på bloggen. men det gör inte så mycket. klagodag gånger typ 23 (om jag ska multiplicera klagodagar måste jag alltid ta ett udda tal. som ingen tänker på liksom - har jag en diagnos?). det känns som att jag ska till bup idag men det ska jag inte. Lyssnar på Håkan och längtar tillbaka till min säng. Denna vecka är stressig som jag vet inte vad då jag har dansshow nästa vecka. 
 
Känner mig skapligt spyfärdig och jag känner bara ctrl+alt+delete just nu. 

vad fan är det med dig? är du rädd för att någon här omkring ska se dig?

 
Detta kan vara en av de absolut bästa låtarna jag har hört. Har nog lyssnat på den 4-5 gånger nu om och om igen. Kan inte sluta. Asså Sebbe <3 

FRIDAY

Känns som att det blivit mycket kompis-bilder idag heheh. 
 
Men det är fredag igen för dem som har missat det. Ligger i soffan hemma på landet, pratar med kalle och saknar honom. <3 orkar verkligen inte skriva något som är intressantare än såhär. hah. pussFR

bästa vän bre.


5 av mina favoriter.


Kan man gilla ihjäl sig?

 
Varvar tvättstugan med att ligga och halvsova i soffan. Det är helt okej, och det är fredag imorgon. Det är helt okej det med. Ska hem till mamsen imorgon och sedan tillbaka till sthlm på lördag. Blir halv 8 hos mig-mys med mina tjejer.
Jag och Ella fördriver tiden med att skicka fula bilder på oss till varandra. Det är extremt.
Är det någon som kan ge mig tips på saker NI vill läsa i min blogg? 

-


Det är allt eller inget. Vinna eller förlora.

-

jag ger dig mitt finger.

 
Försov mig idag. Vaknade 5 minuter innan jag skulle börja. Planerade att stanna i min säng men åkte ändå. Kom lagom till matteprovet och mötet med min mentor. Är arg och har ont i kroppen. Och vill inte ens tala om hur trött jag är. Ska gå och spotta på en idiots skåp nu, bara för att jag kan och har anledningar. 

Vem tog dig hem?

 
Har under kvällen suttit i soffan, haft ångest för vad jag har ätit idag, längtat hem, oroat mig för morgondagen, spamat min egen blogg och kollat alla frågor jag fått samt svarat på dem. OCH gjort dagens goda gärning tillsammans med Frida & Kalle. Vi hjälpte en kille som kört fast i snön att komma loss, efter att vi stått och skrattat åt stackaren i 20 minuter.. Nu ska jag kolla på film i min säng och sova.. 

Svar.

Dricker du? 

Svar: Ibland.

Röker du? 

Svar: Ja

Har du haft sex?

Svar: Ja 

När var första gången isånnafall ?

Svar: när jag var 13, 4 månader innan jag fyllde 14 

Hur gammal är du? 

Svar: Jag är 16 

Gillar du någon? 

Svar: Ja det gör jag :)

Isåfall vem? :)

Svar: En kille på min skola :) 

vad är dina 5 bästa egenskaper och vad är dina 5 egenskaper som du måste jobba upp lite?

Svar: 1. Jag är ganska snäll. 2. Rätt så tålmodig. 3. Lyssnar alltid när folk vill prata med mig. 4. Helt okej bra på att sjunga. 5. Jag kan dricka en hel flaska cola själv. / 1. Jag är inte alls uthållig. 2. Kan säga taskiga saker utan att mena det. 3. Litar på folk alldeles för lätt. 4. Har äckligt dålig självkänsla. 5. Blir väldigt enkelt arg.

nämn 5 snygga killar skolan 

Svar: Max, Kalle, Ludde, Jocke & en kille jag inte har en aning om vad han heter.

Vad dansar du utanför skolan? Vilken stiL? 

Svar: Jag dansar faktiskt inte utanför skolan längre, inte efter att jag började på Fryshuset. Men innan dansade jag street och modern jazz.

Erkänn att jag är fett cool?

Svar: Ja Anna, fett cool. 

Hur mår du? 

Svar: Jag har ont i huvudet och är feeett trött.

Vad är din grej? 

Svar: Jag tror dans är min grej, hah. 

Varför är Jacob så cool?

Svar: Vännen, så cool är du inte :( <3

Varför är du så underbart bäst?! När jag blir stor så vill jag bli som dig 

Svar: Nej åhnej säg inte så! Jag är ingen bra förebild, haha <3 

Viker eller knycklar du toapappret när du ska torka dig? :c

Svar: VIKER

Trekant med mig och Krille?

Svar: Nej, hon skulle välja mig istället för dig efter det. Fett obroderligt. 

Skulle du kunna festa till det med Ingvar? :3

Svar: Om det innebar att han bjöd på all dricka och att jag sen kunde ta den och gå därifrån, så ja!

Sover du på sidan, magen eller ryggen? Fast jag vet egentligen för jag brukar titta på dig när du sover... Förresten vilket är ditt favorit te?

Svar: Va läskigt. Men jag sover faktiskt på alla. Jag kan inte sova om jag inte först ligger åt höger, sen på rygg, sen åt vänster, sen på rygg, sen på mage och sist ryggen igen. Så det brukar sluta med att jag sover på rygg. Mitt favoritté är Gamla Söder.

Vad tycker du om rebecca törnroos? Hört att hon är Rätt cool

Svar: Hon är snygg som jag vet inte vad och typ grym på att dansa. och rolig osv.

Hur mycket älskar du mig från en skala 1-10?

Svar: Typ 1(000) <3 

Ska enhörningar vara rosa med regnbågsfärgad man eller himmelsblåa med rosa man? Eller kanske vita med gyllene man och regnbågsfärgat horn? 

Svar: De ska helt klart vara rosa med regnbågsfärgad man. Det är så sagolikt liksom. Och förresten är det är väl enhörningar en frukt? Eller en sagofrukt?

 Vad åt du på den där picknicken du hade förra sommaren? 

Svar: Jag åt otroligt mycket godis, chips, drack en himla massa läsk och pannkakor.  

Vad hade du för bikini förra sommaren, nu när vi ändå är inne på ämnet? 

Svar: En svart. Otroligt fin va den, dock var den inte så funktionell då jag inte såg mycket bättre ut i den.

Varför ger du mig alltid sensuella blickar? (Jag uppskattar dem som in i hell. Keep 'em coming.)

Svar: För att du är rååååååsnygg <3 och för att jag är hemligt kär i dig.  

Har du något klädesplagg som du gillar pga sentimental value? Och i sådana fall; vilket? 

Svar: Svår fråga. Jag har en norsk Lusekofta som jag hittade på 2hand en gång, när jag hade letat i evigheter typ. Då blev jag bara så jävla glad så jag är alltid glad när jag har den på mig. 

Vad är din syn på vegetarianonsdagar på Fryshuset? 

Svar: JAG TYCKER ATT DEN ÄR SJUKLIGT BRA. Tycker att folk som inte har några vettiga argument för att inte ha den har fel. FEL FEL FEL. Maten kunde väl ha varierat mera men jag älskar den. FAKTISKT. 

Okej, vad tycker du om Kafka? Beskriver han förvandlingen till en skalbagge på rätt sätt? Skulle du kunna tänka dig vara en skalbagge? Vad skulle du heta, om du var en skalbagge? Skalbaggeskalbaggeskalbagge 

Svar: Jag har aldrig läst Kafka, kommer nog aldrig göra det heller.... Ja jag skulle kunna tänka vara en skalbagge, men bara för en dag typ. Och isf skulle jag heta något skalbaggeaktigt. 

Skulle du namnge din hund till Basse eller Rudolf? Varför skulle du välja det namnet? Vad har du för personliga reflektioner och/eller anknytningar till vardera namn, mer specifikt "Basse" och "Rudolf"? Vill du vara en Basse eller en Rudolf?

Svar: Jag skulle kunna tänka mig döpa min hund (om jag hade haft någon) till Basse (men bara om det var en sankt bernard eller en bassethound), dock inte till Rudolf för de tycker jag är bättre namn för renar. Jag vill vara en Rudolf, för då är jag en ren och då är jag en ren liksom? 

Hur skulle du beskriva din stil? 

Svar: Varierad.

Vad är ditt favoritpagg? 

Svar: Alla mina 2hand kläder.

Hur många par skor har du?

Svar: Typ 4-5


FRÅGESTUND

Okej, men vi kör då. En frågestund på G nu. KÖR KÖR KÖR KÖR KÖR. Ni har till klockan 22 på er. FRÅN OCH MED NU! 

jag vill hamna emellan.

Tänker du lika mycket som jag på hur många hjärtan jag ska skicka till dig?
Eller om jag får ett mindre tillbaka, verkar jag tjatig om jag skriver ett mer?
Tycker du om mig även om jag inte alltid är glad?
Tar du steget fram när jag gör det bak?
Håller du om mig när mörkret faller? 
Tar du min hand när jag är för rädd för att röra vid dig?

fuck her gently.

 
tog mig nästan 2 timmar att åka från skolan när det egentligen tar 30 minuter. yaay. fick en fråga om att ha en frågestund, och det tyckte jag lät som en helt okej idé. Och då får ni fråga exakt vad ni vill, men om det inte blir så många frågor kommer nog ej att svara. Men ger mer info senare ikväll tror jag. 

när din sjukdom tagit dig, ska jag ge någon gata ditt namn.

Drömde om Frej och Håkan i natt. Har ångest över att jag dum nog inte köpte biljetter till Maskinen denna gång. (pengaprobleeeem..). Det är snöstorm där ute, jag stannade hemma från teori lektionerna. Ångest över det med. Mina ångestdämpade är inte i lägenheten, asså fan. 
Tänker på Jocke, på mamma, på dansshowen och på skolan idag. Sov lite väl lite. Är detta en utav mina klagodagar? Som kommer alldeles för ofta. Ska dra mot dansträningen nu. Kyss. 
 
 
 

det var magiskt. men tragiskt.

'
 
tragiskt hur trött man måste vara. dagen har varit full av skratt och mys med mina fina. nu ska jag plocka ihop kläder tills imorgon och sedan sova. 

horungar.

Tycker verkligen att det är patetiskt, fegt och fittigt av folk att kommentera anonymt. Säg det till mitt ansikte istället horor. 
 
Har faktiskt ätit 3 hela måltider idag. Åt lunch för första gången på 2-3 veckor. Har nu tryckt i mig en pizza, och nu väntar film! 

glitter.

 
har glittriga strumpbyxor på mig idag. och slutar om 10 minuter för jag orkar inte vara kvar en timme till. 

-

är rädd för att du är rädd för vad som finns inuti mig. det som finns under mina kläder. att du inte kommer gilla det. det som finns under min hud. 

säg att.

SÄG ATT JAG BETYDER DIN JÄVLA VÄRLD
SÄG ATT JAG HAR ETT JÄVLA VÄRDE FÖR DIG
SÄG ATT JAG INTE SKA DÖ
SÄG INTE ATT JAG SKA LEVA MED EN KROPP SOM DEN HÄR
SÄG ATT JAG INTE SKA GE UPP NU
SÄG ATT JAG KANSKE KAN KLARA DET HÄR
SÄG ATT JAG SKA DÖ. men inte idag. 
 

the blood on my hands is yours.

Alla fel blev plötsligt så jävla synliga. 
Ser du inte vad jag ser? 
Hur kan ni vara så blinda. 
Dunkar era hjärtan på fel sida, 
eller har ni hjärnan nere i tårna istället för huvudet? 
Vad är erat fel? 
Om ni inte kan se det som jag ser? 

call me old fashion, but i actually take relationships seriously.

 
har hunnit med så mycket idag. träffat både jessica och sebbe en snabbis och överlevt strömavbrott. nu väntar jag och frida in vår rågsvedshomie kalle. ska kolla på skins innan han dyker upp. 

you are obsessed with finiding a new brain but what you really need is a new body.


Du kan aldrig bli nr 1.

 
Mår illa. Är tillbaka i skolan nu, efter 5 dagar. Maskinen spelas och jag ritar något som ska efterlikna surrealism. 

When i get back from outer space, i'm gonna punch him in his face.

- jag är helt exhausted. 

Huvudvärk.

 
Ligger i soffan med migrän, kollar på repriser från Solsidan. En alvedon och lite te på det här så blir det nog bra. Imorgon är det skola igen, men börjar hela veckan på bup. 

balettsko.

 
Söndagsnatten har precis börjat och jag har gjort ett tappert försök att rita lite för första gången på länge. Imorgon (senare idag..) kommer min älskade Ella hit och delar säng med mig. Sedan på måndag ska jag gå runt på stockholms gator med underbara jessica. 
Imorgon är det även 1a advent vilket enligt tradition betyder börja julpynta med mamma. Jag älskar julen. 

Kyss mig. Säg att jag är oduglig nog för dig.

bild från weheartit.
 
Idag ser jag allt så klart. Ångesten sitter i halsen och jag som frustar ut mina andetag. Har sett hela första säsongen av Skins idag och önskat mig vara som Cassie. 
Magen vänder sig ut och in, har bara ätit en macka idag. Fast det är ju som vanligt. Ska ta en frukt och se en ny film. + några ångestdämpande. 

Skins.

 
Kumde inte sova speciellt mycket i natt. Ska inte resa mig ur soffan på hela dagen. Jag ligger och kollar på min absoluta favoritserie Skins. Åh så bra den är! 

RSS 2.0