.

ge mig en vodka, 
och ett piller.
jag sväljer allt i en klunk
och sedan lovar jag
att inte orsaka mer. 

förflutet.

Jag gräver ner mig i det som är förflutet
För att framtiden är för skrämmande
Människor från förr är min trygghet
Människor som kommer är min dom.

dansa ciggdansen baby.

lyssnar på far & son. försöker få tag på ebba. och ska klä på mig kläder. har ju trots allt bott i min grotesk-tröja och trosor idag. pizza står på menyn ikväll, och skins och en fin bästa vän. 
 
har förövrigt bytt namn på instagram. nu heter jag dansaciggdansen så ni får gärna följa. 

jag hör oss sjunga bapapapapa we're in love.

samma gamla skiva spelas. vi är gjorda för varandra.
 
Snön ligger som ett tjockt täcke utanför huset, jag saknar min skola så otroligt mycket. Och alla mina fina vänner där. Bara en helg kvar tills jag får träffa er. 

han krossa all respekt som jag någonsin haft.

.

Illamåendet levererar.

Ligger i min säng och mår illa så jag snart spyr. Allt detta efter ett besök på McDonalds. Fattar inte varför jag ens sätter in min fot där. Maten är onyttig, personalen oftast så jävla otrevliga, dyrt och maten är inte ens god. Bara så jävla fet och blä. Efter att ha under flera veckor nästan bara tryckt i mig mackor på dagarna kan jag inte äta en hel portion utan att ligga hulkandes över toan. Visst låter det trevligt? Visst låter det kul? Jag har valt det själv. Jag är inte som du. 
 
Snurrar några varv på huvudet. Jag hör lika väl som jag känner att min nacke knäcks. Ska inte till skolan imorgon heller. I morse sa min kropp verkligen ifrån. Jag ville verkligen inte leva längre. Men det var inte ångest, det var bara en obehaglig känsla. Så imorgon kommer en av mina absolut finaste vänner hit och skänker massa kärlek, pussar och vänskaplig värme till mig. 
 
Kan förövrigt inte sluta tänka på den anonyma lallaren som kommenterade här igår om att jag "inte borde skriva saker som sägs i min blogg på nätet för att folk som ser upp till mig kanske tror att det är såhär livet ska vara". Till er få som då "ser upp till mig", jag säger bara att ni får välja vilken del av mig att se upp till. Den som vill ge upp sitt liv eller den som kämpar för att bli frisk. Kiss my ass fucker som kom med den otroligt dåliga kommentaren. 
 

Är jag gravid?

Lyssnar på "Aldrig vart i Malmö" och min puls stiger så fort jag hör deras röster. Satan va bra Maskinen är. 
 
Onsdagen börjar lida mot sitt slut. Har hunnit baka bröd osv idag. Har jätte ont i huvudet, stressad som ett as och är bara arg på allting. Hungrig är jag också - varför? ÄR JAG FUCKING GRAVID ELLER? Är ju hungrig hela tiden. Haha tänk om det skulle växa ett litet foster i mig precis just nu och jag ba sitter här som vanligt. Lyssnar på maskinen, chattar på fb och klagar över att jag är hungrig. Om det var en kille skulle jag nog döpa honom till Frej faktiskt. Inte bara för att han heter så utan för att det är ett av de finaste namnen jag vet. Eller Joakim "Jocke". Eller om det var en tjej skulle hon nog få heta Jessica tror jag. Eller Emely. Varför finns det inte alls lika tjejnamn som killnamn? 
Sen kommer ju nästa stora fråga - vem fan skulle vara farsan? En riktigt handsome dude med fin mage och snygga armar. Ryggen skulle vara to die for och han skulle nog vara ganska solbränd. Alla tjejers dröm så skulle jag ba bära hans avkomma. Gråter ju typ vid tanken, eller skrattar. Haha. Eller tänk om det skulle vara helt tvärtom - tänk om var ful som fan och bara vara äcklig. Antagligen ett fylleligg i så fall. Nu ska jag gå ner och mätta mitt lilla foster. Min mack/kak/godisbebis. 
 
bild från google. 
 
3 anledningar till att bli gravid:
- Man kan bli förbannad pga hormoner och kan äta hur mycket man vill
- Kan tvinga sin partner att pussa på magen
- Jag är ju förfan gravid, va snäll mot mig. 

-

 
Det är onsdag och jag är hemma pga sjukskrivning. Ska faktiskt åka iväg en snabbis till min gamla skola idag för att hälsa på alla. Längtar så fruktansvärt mycket tillbaka dit, även om min nya skola är det bästa som hänt mig. Men nian gjorde mig liksom på något sätt mig till den jag är. Alla fina människor och mina underbara lärare. 

och förresten:

- till er omogna människor. Sluta kommentera anonymt om ni nu har något viktigt att säga. Ni är aldrig helt anonyma eftersom jag har eran IP-adress. Varför göra det så svårt?

Dansa era jävla svin.

Frej Robin Larsson, du skulle få mig exakt när du ville. <3 

U like it?

Jag hoppas att ni kan njuta utav den nya designen. 
 

Lektionstid.

Sitter och stirrar in i en sida som enligt google ska innehålla fakta om Surrealism.
Själv är jag inte alls intresserad utan bara stressad och orolig inför mitt bupsamtal. 
Ögonlocken faller om och om igen och mina andetag blir djupare allt eftersom klockan tickar.
Alla mina missade sömntimmar springer i fatt mig. 
Läraren pratar, det är uppenbarligen viktigt eftersom alla antecknar. 
Men jag kan inte lyssna, kan inte uppfatta, kan inte förstå. Har jag en diagnos? 
Jag vill inte gå upp imorgon, vill inte röra mig. 
Jag har sönder mig själv.

kick-ass

Jag ska lägga mig nu, i min säng. Och kolla på remeber me, tänka på fina människor och njuta av att bo i sthlm och gå på världens bästa skola. 
 
en bild från weheartit som motiverar mig. 

en drink?

 
vad är det finaste sättet att dö på? 

Måndag.

Det är måndag igen. Lyssnar på Far & Son och drömmer mig bort med Frej. 
 

va min frej. 

Lovely jag går sönder

 
jag vill gå sönder när du rör vid mig. jag vill sitta i ditt knä och du ska känna mina revben. jag vill krama dig och du ska tro att du dödar mig. jag vill att du ska se mig och oroa dig. 

tiden ba går.

 
det är fredag bebisar. äntligen. 

IKVÄLL SKITER JAG I ALLT.


varför är du kvar här?

die life die. 
 
sitter med ella på lektionen och lyssnar på "ska-vi-slåss?-musik" och försöker tvinga finaste bästa vän att börja på fryshuset. det är fredag idag iaf, och ska vara med vänner hela helgen. 

ingen som stod kvar när du var svag.

Mitt hjärta dunkar som basen i din favoritlåt. Jag kan inte andas. Självkontroll. 
 

Vill dö.

Ska ta lite väl många sömntabletter och sedan kolla på broder daniel forever. hoppas verkligen på att jag inte vaknar imorgon. 
 
 
vill känna mig levande, 
vill leva i dödsriket. 

ingen annan där som såg dig som du var.

 
är så jävla gråtfärdig. hatar alla idag. bup väntar på mig och sen måste jag hem och plugga. magen vänder sig ut och in, mår fruktansvärt illa. 

dr. martens.

 
tryckt i mig mat idag. dukti. har haft träning och körde allt vad jag pallade. dukti. 
är fruktansvärt trött nu och ska krypa ner i min säng. dukti. 

Jag saknar dig. Du är min fina.

 
Jag är för trött för att sova, och alldeles för rädd för ångesten. Jag saknar honom, jätte mycket och mina tjejer såklart. Det är trots allt dags för mig att krypa ner i sängen och läsa ur favoritboken! 

9gag - <3


du satte ett spårmärke på mig.

Och jag kunde inte springa min väg
mina ben kunde inte bära mig
märket av dig vägde för mycket
jag kunde inte längre lyfta mina fötter 
så de släpades till skorna blev dammiga av gruset

you never loose your control?


har du hört om en tjej?

- som stängde dörren och tog sitt liv. 

Längtan

Hela livet handlar om en längtan. "Jag är jämt sur - men det är bara för att jag längtar så mycket." 
Jag längtar efter en frihet, jag längtar tillbaka till mina klasskompisar i 9an. Jag längtar varje dag. 
 
Jag längtar efter den dagen då jag kan gå fri från ångest en hel dag. 

Haffa?

Hur hade ni behandlat er själva om ni mött er? 
Jag har tänkt så himla mycket på det. Skulle jag hälsa, eller bara gå förbi? Skulle jag stanna mig själv och fråga om vi träffats förut? Skulle jag bjuda ut mig själv på dejt? Haha vad fan skulle kunna hända liksom. Jag kanske skulle vara den perfekta partnen för mig själv? Två pusselbitar som bara SKA vara tillsammans. 
 
Om jag bjöd ut mig själv på dejt: 
Vad skulle bli den ultimata dejten? Middag, bio och sen sex? Eller skulle jag tycka att det var überviktigt att jag vänta med sexet till typ 5-7 dejten? Jag skulle bjuda mig själv på någon fancy restaurang. Med god och DYR mat, för att visa att jag hade pengar liksom. Vem skulle betala notan? Jag själv eller jag själv? Eller skulle vi splitta? Sedan skulle jag ta ut mig själv på en fett romantisk promenad. Dock helt förgäves med tanke på att romantik egentligen inte är något för mig. Men det skulle jag ju bara veta om just MIG och inte mitt andra jag. Sedan skulle jag ta fram en filt, korka upp en fet flaska med det röda kent-vinet och sätta på kent/håkan/joy division/winnerbäck/the beatles. Jag skulle tvinga på oss samtalsämne efter samtalsämne bara för att få vara med mig själv under hela natten. När vinet är slut och vi egentligen är alldeles för påverkade för att låta kvällen få ett slut skulle jag följa mig själv hem. Om jag blev bjuden en sovplats skulle jag absolut inte tacka nej. 
 
 

men ändå stannar man kvar?

Yiruma - River flows in you
Kent - Sjukhus 
Thåström - Släpp aldrig in dom

våra hjärtan dunkade för samma sak.

 
sitter i sängen med te och musik från Fridas dator. Ska plugga en massa restuppgifter ikväll. Utvecklingssamtalet gick bra enligt mamma men själv tycker jag bara att det var hemskt. 

så var vi tillbaka på ruta ett.

 
kunde verkligen inte sova i natt. alldeles för mycket ångest och hemska demoner som besökte mina lungor. förbereder mig på ett utvecklingssamtal som jag vet kommer gå åt helvete. jag är rädd för att gråta. jag ska efter det åka hem och ligga i min säng. gräva ner mig liksom. 
 
jävla måndagar.

thåström - fanfanfan

Sitter i sängen med Ebba och drömmer mig bort. Lyssnar på Thåström, samt annan fin musik. 
Mamma jag älskar dig så himla himla mycket, men inte när det blir såhär. Jag är ledsen. 
 
 
fula rynkor när jag ler och ärrade händer.

!

För första gången på länge är jag stolt över mig själv. Skickade precis in min slutexamination för detta projekt. Den blev inte bra, men jag är stolt iaf. För det var den första inlämningen jag gjort under den här terminen pga för lite ork. Är så jävla glad att det är över nu. Fan fan fan fan va glad jag är. Eller är det glädje? Kan inte riktigt minnas hur det känns - men något är det iaf!

feltänk.

Googlar på smala ben och collarbones. Någon gång ska jag också få ha det. Jag vill se ut som dem. Idag åt jag godis, samt glass och äcklig donkenmat - och det första jag gör (automatiskt) är att röra vid mina nyckelben. Jag vill att dem ska synas. Jag vill ha en kotig rygg, för att jag tycker det är det absolut finaste som finns. Jag vill förtvina, på något sätt. Ni som läser detta kommer tro att jag är sjuk, och konstig. Att jag önskar mig en "skinny" kropp - men ja, så är det. På allvar, jag försöker få det. Tränar mycket, äter mindre. Så lite jag kan, trots hungern. Men jag är för svag. Men jag vill så himla gärna ha den där drömkroppen. Mina nyckelben, min kotiga rygg, mina smala ben. 
 
 
visst är det perfekt? jag vet att det kommer finnas någon där ute som tänker - OMG HON ÖNSKAR SIG ANOREXIA!! men nej, så är det verkligen inte. jag vill bara vara nöjd med mig själv, och jag gör vad som helst för att nå det. 

studerar matte stenhårt.

 
har redan idag hunnit försova mig, hunnit i tid till första lektionen, nästan skrivit klart min slutexamination, kallat min mentor för aggressiv och stenhård, blivit kallad aggressiv, fattat lite på matten och fått höra av mina kompisar att dem slutade 5 timmar tidigare. samt tagit bilder på min dator. Men så bra liksom. Slutar 14.15 idag, helt okej liksom. Och bio ikväll för första gången på jätte länge med mina bästa vänner. 

visslan gick.

 
mitt huvud känns som bly. har alldeles för mycket att göra och alldeles för lite ork. ska baka, diska och skriva klart en slutexamination. MHHMM älskar mitt liv. ska varva med kaffe & te. kan ju kanske orka iaf. 

there was a time when i used to look into my fathers eyes.

- those days are gone. 

NER MED SD

Kan viss del av Svensk befolkning allvarligt vilja ha sådana här människor i vår riksdag. Det är inte bara deras politik som är helt fel utan också dem som står för den. "vår politik jobbar för att inga fler sådana ska komma in", vad kan avgöra om någon är helt svensk? Om man är född här eller om man har rötter från något annat land..? Jag är ingen politiker och kan därför inte uttrycka mina argument på ett bra sätt. Jag vill inte ha dessa i vår politik, jag ska vara med och förändra vid nästa val. 
 
mvh. arg. 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15773265.ab

dem kommer trampa på dig.

 
Jag vill för stunden bara krypa ner under täcket och dö. Är så himla trött, på allt. På skolan, på pappa, på BUP, på mediciner, på människor. Jag måste stanna uppe nu i natten för att skriva på min jävla examination. Vill gråta. Funderar på att hoppa av skolan, endast för att jag känner att jag inte klarar detta mer. Vill inte lämna sängen imorgon. Men ändå vet jag att jag kommer göra det. 

People ain't no good.

ska vi dö tillsammans nu i natten?

teatraliskt - fint ord.

 
Sitter i soffan. Har ätit middag, och nu känner jag mig väldigt illamående. Är otroligt trött, och har skapligt mycket jobb i skolan jag måste göra. idag, nu. 

- Håkan Hellström

"Du är inte kär i mig och egentligen är det okej med mig. För jag blir aldrig kär i någon. Sånt där är slöseri med tid."

-

Du fick mig att vilja dö döden flera gånger om. För att livet var för tufft. 
 
sitter på svenskalektionen. haha suger kuken. säger bara det. 

bered en väg för nya ägare.

Som att mina lärare allvarligt trodde att jag skulle jobba? Lyssnar på kent istället, har min bästaste och finaste tröja idag. Enbart för att hedra dem. <3

jag vet vilken dy hon har varit i.

please, don't leave me like this. 
 

så jävla svart och svår.

 
Hej allihopa. Låt oss vara svarta och svåra.

RSS 2.0