glad igen!

ASDFSNLSNQLSDNQL ÅH KÄNSLAN NÄR MIN LÄRARE KOMMER INSMYGANDES PÅ MIN LEKTION OCH GER TILLBAKA MINA NYCKLAR 
 
 

så.jävla.mad

kul att den bra dagen fick hålla i sig. kul att mina nycklar bestämde sig förrän försvinna. kul att vi lyssnar på en sån deprimerad saga som Hans och Greta. fan. 

torsdag.

 
idag är jag på så otroligt bra humör. vaknade en timme tidigare än vad jag hade behövt, gick upp och duschade. sedan gick jag tillbaka till mig säng och sov en timme till. idag firar jag och min älskling vår första månad tillsammans. det ska vi "fira" genom att dra på våra kompisars konsert. café 44 klockan 19.00. kom och kolla, och om inte annat får ni ju faktiskt träffa mig! 

onsdag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lite såhär har då min dag sett ut. svartvita bilder på mig o kompisar, ödsliga gränder och en påbörjad teckning som har tendenser till att bli bra. hade öppet hus idag som gick ganska awesome. nu ska jag dricka te, äta chips och vänta på att min sömntablett ska funka så jag kan få sova gott i natt. 

some nights i wish my lips could build a castle.

 
du är så himla fin Claris <3 

i'll standing on the shoreline

nu jävlar vill jag gråta tills jag inte kan stå upp längre. jag vill kräkas, skrika, skada mig. jag vill helt enkelt inte finnas mer. den här känslan kommer nog vara borta imorgon men nu i natt kommer jag må så jävla pissigt. jag är rädd, rädd för att vakna av att jag skakar en natt till. eller av att tårar rinner. jag snörvlar, det beror på förkylningen men nu är det fan inte bara därför. nu är jag ledsen på riktigt. låt mig aldrig behöva gå upp imorgon. 

det finns en för alla men bara en för mig, och varför skulle det inte kunna vara du?

 
tillbaka i mitt hjärtas säng. fan va jag trivs bra här. i det här rummet där uppenbarligen en estetare bor då det hänger snygga egengjorda tavlor på väggarna tillsammans bob marley & led zeppelin. i den här lägenheten som bara är allmänt mysig och sedan dessa otroligt fina människor. 
jag och clara hade kul idag på svenskan, det slutade med spårade catwangbilder och sedan katter överhuvudtaget. 
 
och varför är människor så trevliga? så jävla glada att få prata med mig. säger så snälla saker och gör mig bara så fruktansvärt glad. förstod ni sarkasmen? 

-

att det ska vara så mycket enklare att plugga i skolan än hemma. jag kan inte det här, jag kan inte slappna av, jag kan inte koncentrera mig. mitt fokus bara flyger iväg. jag kan inte sitta och lyssna. jag förstår inte. jag avskyr det här. jag vill hem. nu. 

mitt namn är 100 spänn men jag har en kvarts miljon.

 
varvar kent med far & son. är inte med på idrotten så om en kvart ska jag ha skickat in en sammanfattning på ett häfte jag knappt läst. stabilt julia, bra där. 

jag lever i en värld av fantasier så håll din verklighet på avstånd från mig.

har tryckt i mig pizza och en kopp te nu. mår illa så bluö. skola imorgon så jag borde faktiskt gå och lägga mig. jag ska tända mina ljusslingor och packa allt tills imorgon. ska få träffa alla fina imorgon igen. jag längtar lite grann. faktiskt. 

tjugoåttonde januari

känslan när ens absoluta favoritprogram ger en så fruktansvärd ångestkänsla. varför fortsätter jag att kolla? jag sitter här i soffan och kollar på top model sverige. det är mer än bara en sak som jag blir så "upprörd" över. 
 
varför är tjejer så jävla fjolliga i tv..? skriker och hoppar runt som duracellkaniner. tjejer är inte sådär i verkligheten, eller? i så fall skäms jag som fan. vi ska inte behöva framstå som dumma, korkade etc för det är vi inte. inte de som vill bli modeller heller, eller? 
 
sedan - deras kroppar. VARFÖR ÄR DET INGA + SIZEMODELS MED I SVENSKA TOP MODEL MEN I AMERIKANSKA?! 
 

let's dance to joy division

 

I hope you dont mind.

Är så jävla ledsen idag. Jag ligger sjuk i min pojkväns säng. Tänker inte gå till skolan imorgon. Hatar världen. Jag får klaga exakt hur jävlaäckelspy mycket jag vill för detta är min blogg. Nu ska jag sova för jag vill inte vara med längre. Idioti.


intagna.

 
jag är inte sårad, inte besviken. men något där emellan. när jag har försvarat dig. inte velat tro på det som jag vetat har varit sant. fan. 

tidsfördriv.

Bästavän? Mina bästa vänner är de som inte sviker mig, inte går bakom ryggen och får mig att skratta

Vem vet mest om dig: Ebba och Julia

Vem ser bäst ut av dina vänner: jag. hah.

 

Vem såg du senast: Sitter och peddokollar på Ella. 

Vem kramade du senast? Ella kramade mig nyss. 

 

Vem saknar du just nu: Min mamma, pappa och min pojkvän som är i andra rummet. (ÅH MY GAD OVER ATTACHED GIRLFRÄND)

Har du tappat kontakten med någon: Såklart jag har 

Har du slutat umgås med någon som du förut va bra kompis med: Njae

Vem har du kännt längst: Julia

Längd: 169 typ

Vikt: För mycket

Skostorlek: 38-40

Nöjd över ditt utseende: ytterst lite men det duger väl

Har du nagellack på dig: jag har typ alltid avskaft nagellack

Gillar du någon: jag är förfan kär. 

 

Mascara: Ja

Foundation: Nej

Puder: ja

Sminkar du dig dagligen: ja

Ögonrynspenna: ja

Favoritmat: lövbiff med mögelost, vitlökssmör och pommes. asså omg. 

Vad har du ätit idag: ingenting.

Drack du sist: vatten

Åt du sist: mackor igårkväll 

Vad ska du göra nu: göra den äckliga matteuppgiften

Händer imorn: jag ska sova, förhoppningsvis träffa julia och sen kanske min pojke kommer

Hur mycket är klockan: 10.57

Hur mår du: är fett trött, hostar asmycket och är fett förkyld. 

Är du trött: as fokk. 

Är du hungrig: njae sådär, lite


kiss and tell everybody else.

tur som fan att jag inte åt någon frukost då jag sitter och hostar så mycket att jag får kväljningar snedstreck mina kräkreflexer aktiveras. jag ska nog åka hem för såhär kan vi fan inte ha det. stackars mina klasskamrater som knappast kan få något gjort när Miss Hostartillsjagkräks sitter näst längst bak och låter. 

skeva jävla fredag.

klockan är ungefär 20 över nio och jag har redan hunnit med asmycket. snoozat alarmet typ 4 gånger, bytt klädsel, halkat (resultat: svullet knä), hostat så min hals har fått skrapsår (på ett ungefär), varit på UMO och fick en kvarts mysstund med mitt hjärta innan skolan började. nu sitter jag på historian, försöker skriva några rader om förintelsen. 
 
känner mig så skev som det går idag. 

-

ser jääätte arg ut. kul kul. och marina är bara söt. 

titta på mig när jag dansar.

 
min lärare lyssnar inte på mig, missade tuben för den var för tidig, fick vänta 20 minuter på nästa, missade tvären, fick vänta 10 minuter. stabil morgon. somnade bredvid älsklingen igår och vaknade utan honom = hemskaste (inte ens ett ord?) känslan någonsin. bup om 1 1/2 timme sedan umo. är dessutom astrött och förkyld. 
 
fryshuset har förövrigt öppet hus nästa onsdag den 30e. jag ska dansa, så kom gärna! 

little raped red riding hood

vi skriver sagor på engelskan idag. jag förstör Rödluvan genom att skriva om den till nutid, och istället för uppäten blir hon våldtagen. har jag sagt att det inte finns några roligare skoluppgifter än sådana här? 
 
 

jag är oftast rädd, men inte i natt.

han. jag har känt honom i mer eller mindre två månader. jag är så jävla glad att du är som jag. att du tycker om mig även om det första jag sa till dig var att jag och Fridus var på väg till mentalsjukhuset? de gånger jag har pratat med dig, utan att du har vetat om att jag kanske har suttit bakom en annan skärm och gråtit precis innan. alla dina skämt som har fått mig att skratta tills mina magmuskler har värkt. våra hetsiga diskutioner om weed, andra diskutioner som har slutat med att jag har kastat mig under täcket och skrikit "JAG VILL INTE DISKUTERA DETTA LÄNGRE". tur för mig att jag har hittat dig. någon som är lika oromantisk, får konstiga ryck, som skriker lika mycket, är lika kittlig, älskar pizza lika mycket som jag och som på andra punkter är min totala motsats. innan november visste jag inte ens vem du var, och nu går det inte en dag utan att jag tänker på dig. du är tamejfan ascool, ball, snygg (as fokk), bäst och så vidare. min pojkvän och en av mina absolut bästa vänner. haha jag älskar dig fyrtornet ♥
 
 
och nu kan du dessutom inte klaga på att jag inte har skrivit om dig här. nu fick du ett långt, helt eget inlägg. 
 

Tisdag.

 
det var en bra dag idag. chill skoldag, fick veta att älsklings-Håkis ska släppa nytt album igen (3 DAGAR INNAN JAG FYLLER ÅR DESSUTOM!!!!!!!!) och sen hade jag + 4 av mina fina vänner pannkaksfest. dock åt jag inte så mycket. efter 3 pannkakor höll jag allvarligt på att spy så aa, det fick duga för mig. nu är jag trött som ett as. fryser gör jag också. ska dricka lite te och sedan lägga mig i badkaret en stund tror jag. 

och som du skrev, din spaning efter friheten.

jag vill inte vara bortglömd. fy fan va jag hatar det här. gråten sitter på riktigt i halsen. fan fan fan fan. 

du är min vän och vi lär oss av varann.

 
musiken är min drog och kent är min langare. 

illustation.

 
avslutar estetisk kommunikation nu, har gjort en bild som jag för första gången i mitt liv blir nöjd med. jag är glad. 

trettioförsta december tvåtusentolv

du är finast älskling. jag älskar dig. 

Skatehallen

Hänger i skatehallen nu på kvällen med Frida och älsklingen. Pizza + kakor och mjölk står på menyn ikväll. Och en massa filmmys. Veckan avslutas alldeles lagom.


Twitter

Skaffade mig Twitter för ett tag sedan, och nu är jag aktiv. Sååå följ mig om ni vill! Där heter jag dansaciggdansen - precis som på Instagram där ni också gärna får följa mig!


One of those things I never had

Har mått jätte bra idag. Tills nu. Min mage får mig nästan att börja gråta. Jag vill spy, skrika, svära, slåss och springa. Alla dåliga ord på S. Jag är trött på att sakna dig, jag är trött på inte känna mig helt hel. Trots att såren nästan har läkt halvt tack vare alla mina älskade vänner, min familj och min pojkvän. Jag älskar er 237 jordsnurr och tillbaka. Pappa jag saknar dig idag. ❤


prov...

jag hatar prov. det är som ett bevis på att man är dålig på något. jag hatar det. jag sparar alla mina bevis i en låda, en dag ska bränna upp all den där skiten. 
 
 
jag älskar iaf clara. och att det är fredag. ♥

Älskar dig Julia (redigerat jao)

Hej Julias läsare. Jag är så elak, fick Julias lösen för jag kopierade hennes design och gjorde om min. Och så loggar jag in. Förlåt Julia ska aldrig göra detta igen, ska bara skriva ett inlägg hihi. 
 
Julia är så sablans fin, har ni märkt det? Hon är så snäll, rolig, VACKER. Hennes blogg är fett jävla bra och hon lyssnar på maskinen för det är coolt.
 
Har bara eeen liiiten sak att säga. Den lilla håriga muttan som sitter på sitt äckliga finniga arsle som skriver jääävligt elaka saker till Julia. KAN DU VÄXA UPP? Du måste vara den mest patetiska människan någonsin. Fan vad du måste må dåligt. Jag tycker inte ens synd om dig. Du är pinsam. Låt Julia vara, SKA HITTAREJ FATTARU ELLER. Skoja så G är jag inte. Men serri, jag har din ip så jag vet precis var du bor och vem du är. Rooolig.
 
Jaja, Älskar dig Julia du är bäst ♥
 
/REBECCA

då skiter jag i allt och går och lägger mig för alltid.

Vad är det för liten anonym idiot som sitter och kommenterar att jag lyssnar på Maskinen? Ta ut pinnen ur röven och gör något av ditt liv istället äckel. 
 


just nu sitter min hjärna och typ exploderar för jag är arg, eller aa blev precis. jag ska inte behöva blockera vissa IP-nummer eller sätta lösenord på bloggjäveln. åh ni tänker ju med röven. 

torsdag.

idag är en sån där dag då jag oroar mig för exakt alla. min familj, mina vänner, mig själv (ja, lite egoistisk får jag fanimej vara). jag bara stressar och ser ingen form av en s.k bra framtid. men det är förhoppningsvis bara idag. längtar efter bup och deras magiska medel (ja, medicin om det nu hade funkat). jag vill bara ligga ner, stirra upp i taket och aa - inte göra ett skit helt enkelt. åt för övrigt lunch idag, för första gången på ca 3 veckor. petade i maten och ville på ett ungefär spy.se men det gick i alla fall. ska försöka få i mig lite nudlar nu. och imorgon är det fredag, o min älskling ska åka med mig hem. jag glädjer mig åt det, och åt honom, och åt han vill vara med mig. han är bäst end of story.
 

say no fucking sing along.

 
har matte. kulkul. jobbar jag? nejnej. lägger upp söta bilder på instagram och ska twittra galet. följ mig? jag har typ 2 followers. like it. har för övrigt ont i halsen. och ska städa hela kvällen. det är fredag imorgon och ja, det är ju helt okej. 

best to get our distance.

Anonym 
Om: -
när började du gilla maskinen...
 
för cirkus 1 år sedan började jag lyssna på dem "intensivt". ok? 
 

hej idioter. hur mår ni? 
 

<3

 
lillasyster. jag älskar dig så himla mycket och all den här skiten ska snart vara slut. jag hejar på dig älskling. du är en av de bästa jag har och jag kommer aldrig aldrig aldrig lämna dig <3 

sikta mot toppen för annars kan det sluta med att du lämnar din man på ett äldreboende för sexberoende.

Du är en flata 
Om: i'm not titanium.
Jävla äckel

du verkar inte ha följt med här speciellt länge. eller så är du bara dum i huvudet, jag vet inte riktigt. om du inte vet det (vilket du uppenbarligen inte gör) så betyder ordet 'flata' att man är lesbisk. oooooch jag och Max blev ju tillsammans för cirkus 2 veckor sedan. så nej jag är inte lesbisk. alltså inte flata. och att du tycker att jag är äcklig är din ensak, jag bryr mig verkligen så jävla lite. så slösa inte din tid med att berätta det. 
 
 

i'm not titanium.

känslan av att vilja något så hemskt mycket, men helt enkelt inte ha orken. känslan av att vilja gråta av tanken. att inte orka. känslan av att misslyckas. otillräckligheten. strävan efter en bekräftelse, skriven på papper. som inristat i sten. fast lika mycket betydelse som skriften i sanden vattnet suddar ut. 
hjälp mig. 
 

the bar closes and you feel like falling down.

 
bup ställdes in. till min stora lycka! ska kötta på idrotten och totalrocka min nya jacka idag. PUSS

everything else is just an illusion.

jag har haft en helt ok dag ändå. hade träning i skolan, en halv bildlektion och sedan kollade vi på film med paralellklassen resten av dagen. slutade 30 minuter tidigare och drog in till stan med frida och rebecca. fikade och gick runt. köpte mig en ny jacka och nu är alla mina pengar slut... men absolut värd dag. ska sova nu, imorgon är det BUP igen och sedan träning på kvällen. 
 

"fylld av våta hemligheter."

 
min hoodie kom igår. lever härmed i den. om 10 minuter ska jag och min klass kolla på film. är på riktigt aaastrött, och på dåligt humör. fika med Wilmis idag och låtsas att mitt liv är så fab som det låter. 

#maxtrorhankanmenhankaninte

Hittills har helgen bestått av sova, ligga i sängen, pizza, godis, American pie och konflikter om vem som ska hämta datorn i rummet bredvid. eh, älsklingen var ju med på ett hörn också ❤


So I cross my heart and I hope to die


Det fanns inget som kunde röra oss.

Nördar kent och sitter på bussen till skolan trots att jag fortfarande är sjuk..


smuggla, röka cigaretter

jag kom faktiskt upp ur sängen. vilket känns helt jävla otroligt. mitt huvud bultar och bihålorna gör väldigt ont. at the moment sitter jag i köket, försöker få i mig mina favoritnudlar och hallonsoda. ovanpå att vara sjuk, sakna sin pojkvän, vara trött och vilja åka till skolan så funkar inte TVn. det är bra. verkligen. askul. ska försöka ta mig ner till brevlådan och kolla om min maskinentröja har kommit. det hade den inte. nu ska jag kolla på förhäxad. 
 

ja. han finns på riktigt.

Max jag älskar dig. ♥
 
 
 
 

doktor knark is back in the town

kul att jag hann gå i skolan 1 1/2 dag innan jag var tvungen att dra hem pga yrselanfall och förkylning. way to go. bra början. dansen var dessutom den lektion som jag missade, asså asdfsnsanamc. känslan av att åka hem i mjukisbyxor + dr. martens gjorde det inte direkt lättare. åh den fruktansvärda känslan av rädsla för att någon man känner ska se en.... haha ååååååh. köpte mig vaniljlatte och livet blev liiiite bättre. när jag väl kom hem till landet visar det sig att mitt spotify tagit slut. det var verkligen droppen. nu är jag så jävla mad att jag inte vet vad jag ska göra! ska radera typ 50 % av mina program på mobilen och ladda in en jävla massa musik. ska dessutom radera människor från ansiktsboken för skadeglädjens skull. 
 
 
 

vart fan är du?

 
jag älskar de som stannar, och vinkar hejdå till de som går. min mage håller på att få mig att börja gråta, vill bara spy. lyssnar på Nightmare och är svart & svår. eller? 

if you are just coming back to me.

5 minuter kvar tills jag ska gå ner till tunnelbanan. längtar efter min Julia som ligger på stranden i Thailand.... förkylningen har slagit mig hårt i ansiktet idag. snörvlar, hostar, ont i huvudet, kan knappt få fram ljud osv. det känns bra. verkligen. 
 
 
 

är med världens babes.

dvs vera & frida. mina älsklingar, som jag har saknat tills jag dött typ. 
 
varit med min älskling idag. blev så himla glad över att äntligen få träffa honom då det kändes som en evighet sedan. åh så jävla deep. walla. 
beställde min hoodie idag, så nu är jag glad som jag vet inte vad. skola imorgon. 
 
bröder 4lajf. 

beslutångeeeeest.

 
har värsta beslutsångesten just nu. har ingen aning om jag ska köpa jackan eller en hoodie istället. 

black swan.


Sånt där som väcker upp all längtan.

På väg till Hampus, yäääää.


nu är det lika långt från dig till stjärnorna som stjärnorna till dig.

en otroligt fin natt inatt. sitter i min säng och lyssnar på musik. är så trött att jag inte vet vad jag ska göra. imorgon ska jag barnvakta med Hampus och sedan åka till Täby för att äta tre-rättersmiddag med Marina, Ella & Clara. ♥
 
vad ser min pojkvän och mina vänner i mig för övrigt? haha jag älskar er bröder. 

i'll be standing on the shoreline.

 
mitt hår luktar en blandning av nyfärgat och rök. önskar att jag inte hade stressat så mycket med att färga då det känns som att det blev ojämnt fördelat och knappt någon förändring. så lite mad är jag allt. får väl färga till det sen när jag får mer pengar. wööö. ska typ tvingas sätta på mig bikini om en stund (illamående av bara tanken) och sitta ute i en badtunna med hela tjocka släkten. i-landsproblem.

10 bekännelser

jag är så jävla rädd för fåglar
och höjder
min garderob består endast av inte så färgglada kläder
säg att jag är på hm, och en bra låt sätts igång. då dansar jag lite för mig själv
dansar när jag lagar mat
sover med 2 kuddar och gärna 2 täcken
när människor jag inte känner stirrar på mig, stirrar jag tillbaka
älskar att baka cupcakes
sover gärna hela dagarna
klär min ena vägg med tidningsartiklar med håkan och kent

Frej Robin Larsson

 
tja babe vill du boka in en dejt nästa vecka eller? jag ska se dig i sommar, det spelar ingen roll hur. jag ska. ♥
 
 
 
en av mina absolut bästa listor. 

och din klänning är som trasor i min hand.

igår var jag med 3 utav de absolut roligaste människorna jag vet. vi åt en massa choklad, skrattade, drog till donken innan jag och Hampus drog till Lava. tränade där för första gången i mitt liv och är stolt över att jag klarade det. ett steg närmare att få bort min sociala fobi. efter Lava spenderade jag resten av kvällen med Max. 
 
 
nu väntar godis i mängder och plugg. samt frukt och film. walla fett bra fredag

Det här är ett tack till er som vägrar trängas i någon annans fack

Snook i hörlurarna, använder jeansvästen idag trots minusgrader, taggar träning ikväll.


my heart will be faking.

Mamma la upp min gamla jeansjacka från när jag var typ 10-12 häromveckan och idag insåg jag att fortfarande kunde ha den. Klippte av ärmarna och fick en snygg jeansväst istället. Längtar efter våren så mycket att jag redan går klädd i waaaay to tunna tights, och i alldeles för tunna jackor för att kunna förhindra kylan. Våren och hösten är ju de bästa årstiderna. Då klagar ingen på att det är för varmt eller kallt och det är då jag får chansen att använda alla mina bästa klädesplagg helt enkelt. 
 
bild från i början av hösten då jag bara dog i min rock från Stadsmissionen!

keep calm and dance on

 
hade en otroligt mysig dag idag. det fick bli något mycket mer fancy än sushi med Wilmis, Subway. och chai latte. blev några hundralappar fattigare då jag köpte med mig en klänning från Röda Korset, hårfärg, underkläder och jeans från HM. + ett nytt mobilskal. samt ett armband från Snö Of Sweden. 
nu ligger jag i soffan iklädd min morgonrock, med te och godis. ska ligga här hela kvällen och kolla på filmer.
 
OCH MATILDA DIN ASDFAKFNXNALDN ♥
 

when they try to keep you down, keep your head up.

 
gick upp för liite mer än en halvtimme sedan och om ytterligare en halvtimme ska jag ta en promenad till busshållplatsen. hittills har morgonen bestått av att sminka mig, klä på mig och ta en massa egobilder. är sjukt trött på dessa bilder med så dålig kvalité, det kommer bli bättre NÄR jag hämtat hem min systemkamera. puss. 

sushi och shopping.

två timmar har jag suttit och pratat med Wilma, och samtalet planeras inte att ta slut än verkar det som. men för mig gör det verkligen ingenting. morgondagen kommer innehålla sushi, en massa shopping + att jag ska gå och kolla på ett armband till mig själv. vardagslyxigt helt enkelt! 
lyssnar på Doktor Kosmos och sjunger med. duschen ropar mitt namn, så snart ska jag väl gå dit haha.
 

tjo bror.

typ bästa nyår. någonsin. har fett ont i huvudet och är sjuukt trött, det är summan av en natt med waaaay to lite sömn. sitter i sängen och lyssnar på Peter Lemarc. pratade precis med finaste Fritjof som kom hem från Egypten för typ 1 timme sedan! nu ska det pluggas. woop woop. 
 
 

RSS 2.0