Simon Norrsveden

 
detta är en extremt bra låt. folk som lyssnar på ungefär samma sorts musik som jag (kent, håkan osv...) tror jag kommer gilla den! 

bra humör

wow! klockan är lite över halv sju och jag har redan haft fler unika besökare än hela dagen igår, vad glad jag blir! jag älskar verkligen att blogga, blir så otroligt glad varje gång statestiken ökar, ni är otroliga små främlingar! efter att ha förlorat diskussionen om vem som ska få duscha först så tar jag tid till att blogga. inget jävla stan blev det, typ. åkte till mammas jobb och fikade lite sedan när jag ska ta ut pengar så inser jag att mitt kort var ju inte i min plånbok. utan i jackan som jag såklart inte har på mig. istället fick jag åka till banken och hämta pengar där. när vi äntligen drar oss mot stan så bestämmer sig max för att dra till skatehallen, så aa följde med dit och kom hem typ nyss. hann i alla fall dricka min latte! 
 
 
är för första gången på länge på så himla bra humör. härligaste känskan verkligen. väckte älsklingen i morse genom att hoppa på honom och skänka en massa glädje/pussar/kramar/kärlek. ikväll ska vi träffa hans kompisar och imorgon ska jag hem till mamma och baka cheesecake. puss

staden

 
nu ska vi in mot stan. puss 

Max talar ut

 
klockan är lite över ett och pojkvännen tar tillfället i akt och gör en videoblogg för att berätta lite om sig själv. en ny kategori gjorde han också. gullis. 

Onsdagsklag.

(hatar ungefär på alla just nu..) 
 
är så jävla trött på människor, eller aa många. jag hatar att jag endast har mobilbilder att bjuda på men då min kamera vägrar ge mig bra bilder eftersom jag är så jävla dålig på att fota helt plötsligt så får det vara såhär. imorgon ska jag dra in till stan, träffa mamma och sedan vara med max och hans kompisar. under kvällen tänker jag dränka mina sorger i duschen och sova tidigt. 

vi hörs senare.

just nu ligger jag nämligen utslagen med något som liknar migrän. så vi hörs sen!

älskling

 
min pojkvän, min älskade, min bästa vän. jag älskar dig så otroligt mycket. det finns absolut ingen som dig. du kan få mig att skratta när jag som minst vill, kan få mig lugn efter en panikångestattack. du finns där när jag skriker att jag inte orkar längre. du får mig att vilja orka kämpa. du stärker mitt självförtroende. att vakna upp bredvid dig gör mina dagar. kärlek är när man måste vara med varandra för att det inte går att vara isär. kom in genom dörren nu älskling. jag älskar dig så himla mycket. sista december tvåtusentolv <3 

café 44

 
träffade fina jessica, åt en god chokladboll och sedan en av världens godaste mackor. surdegsbröd med röd pesto. nu sitter jag i älsklingens säng och lyssnar på love antell medans han är på bio. tänkte kolla på en massa pll-avsnitt nu eftersom jag inte kollat på snart 2 veckor.. jag älskar lov. 

tisdag.

 
om 35 minuter går min och älsklingens buss till stora staden. vaknade redan vid 20 i tio men åt ingen frukost förrän halv ett. haha. i eftermiddag ska jag fika med jessica på kafé 44. 

grattis mamma!

Hej. Jag är tröttare än normalt. Min älskade mamma fyller år idag, så jag och max lagade födelsedagsmiddag till henne. Nu ska jag städa upp i mitt rum. 
just nyss. 

svar på frågestunden

håkan eller bd? 
Svar: alltid min håkis

frej larsson eller jocke berg? 
Svar: älskade jocke

kaffe eller te? 
Svar: teee 

Kan vi träffas snart? 
Svar: Ja älskade Jessica det ska vi <3 
 
Varför är Hampus bättre än andra? 
Svar: Hampus är bra men inte bättre än någon annan <3 

Bästa killen i dansklassen? 
Svar: Min broder är så jävla tung

Plopp eller Center?
Svar: Plopp!  

Vilket parti? 
Svar: jag vill inte sätta mig i något speciellt fack. jag är feminist. lite så är det. 

Kex eller tjex? 
Svar: KEEEX

Vad gör du om 5 år?
Svar: Jag skulle vilja bo i london. 
 
Vad tycker du om Sverigedemokraterna och varför?
Svar: Jag anser att Sverigedemokraterna är rent ut sagt skit. De har en konstig syn på samhället och kvinnor. Är dock inte tillräckligt politiskt insatt för att kunna säga speciellt mycket mer. 
 
 
Och vilket är det bästa sättet enligt dig att världen ska bli 50/50-jämställd.
Svar: Uppfostra framtida barn om att kvinnor är exakt lika mycket värda som män och är kapabla till samma saker. 
 
Vem är din bästa thainudel? 
Svar: Clara<333

Vill du äta thai med mig? 
Svar: Ja tack, om du bjuder hihi 

Vart vill du helst åka? Paris, Tokyo, New York etc. 
Svar: New York 

Vad är din favorit up-do? (hårstil) 
Svar: Hög tofs eller utsläppt med mössa 

Köp thaimat till mig eller slicka din armbåde? VÄLJ.
Svar: Köpa thaimat till dig
 
varför älskar du mig 
Svar: För att du är du Rebecca

beskriv dig själv med tre ord 
Svar: Envis, snäll, rolig

hur mycket älskar du max 1-10 
Svar: det går inte att sätta ut på en skala hur mycket jag älskar honom. 

favorit dansstil?
Svar: hiphop 

Frågestund - woop woop?

Hello igen. såhär tänkte jag, eftersom jag kommer vara dålig på att uppdatera idag så kör jag en frågestund här. om det dock inte blir tillräckligt med frågor eller frågor överhuvudtaget så svarar jag inte. 
 
 
denna lilla frågestund avslutas klockan 00.00 inatt och såhär ser jag ut just nu. 

Lördag

Godmorgon lördag. vaknade vid ett och gick upp en stund senare. åt en god frukost och kom ur duschen för en stund sen. om 2 timmar åker jag till Wilma och sover där. känner mig så jävla sliten idag, bluö, men det är ju fint väder idag i alla fall! 
 
 
kommer antagligen bli väldigt seg uppdatering idag men jag finns alltid på instagram okontrollerad heter jag där. 

jag minns när jag mådde kasst, du sa "jag kan dra vårt lass"

Den här dagen går knappt att beskriva. Den har bara varit så himla bra. För första gången på länge så vill jag inte gråta inför att behöva klara en dag till. Såg på min älskade pojkvän när han spelade på Open Stage och sedan drog vi hem till honom en stund innan vi åkte in till stan för att köpa presenter. Köpte Vanilj Latte osv! Sedan åkte jag hem, käkade OCH GICK UT PÅ EN PROMENAD. Nu sitter jag i min säng med té, hallonsmoothie och mina 2 favoritgodissorter + lyssnar på fin musik. Ska mysa med Wilma imorgon och jag längtar så himla mycket. Lite halvt jobbigt att min hals spökar och gör ont, men det går över. Hoppas ni också har haft en fin fredag. Pussar! 
 
 

På min väg hem

typ världens godaste. 
 
är på väg hem nu. till norrtälje alltså. ensam. men det är helt okej, jag ska spendera min kväll i sängen med godis, musik och rita. jag har äntligen fått tillbaka orken till att göra saker jag tycker om. jag värdesätter verkligen dagar som dessa. det ramlar tjocka snöflingor från himmelen igen. vilken annan dag som helst hade jag säkerligen inte orkat det, men idag gör det inget. spenderade lite tid med älsklingen inne på bengans och hittade 4 skivor/lp som jag ska köpa. 

Historiauppgift √

Åh herregud. Historia är klar, jag är så himla glad och faktiskt lite nöjd. fan så himla skönt! 
 
 
nu är det bara matteprovet kvar så är jag fri sen! 

nu handlar det om fokus

förlåt att jag inte har bloggat på 2 dagar men anledningen till det är att jag har varit/är sjuk och helt enkelt inte har haft internet. men nu är jag tillbaka. ska skriva klart min uppsats om förintelsen nu. vi hörs senare!
 

Cosmic love

 
denna kan nog vara en utav de absolut finaste låtarna jag vet. blev så himla glad idag när jag faktiskt fick reda på vilken det var efter att ha letat efter den i nästan ett år. har kollat på en jätte äcklig zombie-film med älsklingen och hans låtsas-syster. vi ska strax gå ut i friggeboden (där max numera bor) och sova. ska promenera på friluftsdagen imorgon och tar möjligtvis med mig kameran. 

Florence + The Machine

här är min varg. har döpt den till Hugo/Sixten. 
 
Lyssnar på Florence + The Machine och försöker stänga ut alla människor som är runt mig och skriker. Kollade på danstvåornas show i morse, det var kul. 

en skoldag till närmare lovet.

ska dra mot skolan. ska bara dricka ett kallt glas vatten först. 

You've got the love

 
nu ska jag dricka mer té och läsa solo. OCH lyssna på Florence + The Machine. 

Hur svårt får det vara?

 
Ikväll har jag bakat, ja. Hur svårt kan det egentligen vara? Man går in i köket, tar fram alla ingredienser samt bunke och säger till sig själv "det här blir lätt och roligt" FEL. Äggen knäcks inte rätt (och kanske hamnar på golvet), sockret ramlar ner på bordet och mjölet... åh jag vill knappt prata om det där jävla mjölet. Det är exakt överallt. På bänken, i mitt hår, på mina händer, i mitt ansikte OCH PÅ MINA KLÄDER. Hittade just en bit deg som kladdat sig fast på min arm - najs. 

Maskineriet är i gång som en vårdakut

 
Missade ett viktigt möte på Bup idag som jag har väntat på i 2 månader. Det sög verkligen. Jag känner så otroligt blandade känslor idag. Ska hem till mamma idag. Jag saknar henne och jag saknar min säng. Jag och min säng har gått igenom så mycket tillsammans (dagens sanning), haha jag låter helt sjuk. Men allvarligt - min säng är bäst.

DB?

Funderar på att ha en "dagens blogg"? hm... 

ritar vargar.

 
nu ska jag vara effektiv på bilden och efter skolan ska jag leta födelsedagspresent till mamma. 
 
det går att sluta om man vill, men vad får världen att tro att jag vill? 

klart för idag

 
söndagkväll. imorgon börjar första dagen på sista veckan innan lov. nu ska jag göra jordnötssmörsmackor och té för att sedan krypa ner i sängen med min älskade pojkvän. 

söndag.

en typisk söndag eller vad säger ni? gott té och senaste numret av SOLO. gör mig redo för sista skolveckan innan en veckas lov! 

Vi åkte långt bort

Hej hörni! Har suttit och knackat koder halva kvällen och fick fram detta. Jag är faktiskt helt okej nöjd. Ska fota snart så jag kan fylla bloggen med bilder och en ny header. Flyttade upp det mesta av menyn upp till vänstra hörnet (jag vet att länkarna finns på två ställen men det är för att jag inte kunde radera länkarna i sidmenyn, så det får vara så för tillfället). Jag blev faktiskt ganska nöjd, hoppas ni också blev det! 
 

bilder från sommaren 2012

på väg till skolavslutningen. 
jag och finaste carolina. ni hittar hennes blogg HÄR

Hallå vad händer?

Hej ni som fortfarande hänger här. Smsar lite med Jessica om att mysa i veckan och är för en gångs skull hemma med Max. Langar en fin bild på mitt hjärtegull som jag saknar. Ni får jätte gärna berätta vad ni vill se och läsa här. Vill fortsätta blogga men kommer inte göra det om folk slutar komma hit. Puss
 

sämst.

vill duscha men ångesten är återigen ikapp och jag vill inte se min kropp. att man måste behöva skämmas så fruktansvärt. fredagar är typ bäst, men jag är så trött på att bli sängliggandes hela fredagar för att all ork har behövts till att försöka döva ångesten i veckorna. trött. trött. trött. trött. trött. 

Fredag äntligen.

Lyssnar på Skrillex och jobbar på min historiauppsats. Jag har inte jobbat så jätte bra utan istället jobbat lite på bloggdesignen hah. Det är fredag idag, vad ska ni göra? 

Skittles

 
detta vill jag bara meddela är så himla gott. 

kvalitetstid

 
älsklingen spelar gitarr och nu ska jag trycka i mig resten av godiset samt våra pringles. 

bästa vän.

 
detta är en utav mina absolut bästa vänner. finns alltid där om jag behöver prata, får mig alltid att skratta. jag älskar dig! 

bästa vän ville inte vara med på bild men aa vi vill skicka en alla hjärtans dag-hälsning till mina läsare. ♥

och mitt lilla hjärta bara slår och slår och slår

Målat mina tånaglar röda för enligt Pål i "TATUH" blir man glad av att vakna upp och se sina små tår skina i rött.
Är hemma i min säng iklädd mina leopardmjukisar - kan vara ett utav de mest underbara plagg jag har. Ska strax gå ner och göra té till mig och sen pressa Pretty Little Liars. Åh vilket fabulöst liv du har Julia. Men alltså det händer inte så mycket nu för tiden. Förutom att jag har flyttat lite hit o dit, stressar som ett as i skolan och att det är Alla Hjärtans Dag imorgon. Tycker att dagen är väldigt överdriven då alla går omkring och åmar sig om att dem inte har någon partner. Såg en bild på tumblr där det stod att man skulle sluta grina över att inte ha en partner denna dag då det finns människor som inte har mamma/pappa på fars/mors-dag. Skapligt sant. Nu råkar ju jag ha pojkvän, men det är fortfarande en väldigt onödig dag. puss.
 
såg för övrigt ut som lilla my idag. 

asdf

 
ingen sommar utan kent mina vänner. jag ska göra exakt allt för att jag kan vara där. jag missar inte en chans att få se mina älskade igen. aldrig. att dessutom få se Winnerbäck igen samma kväll är ju bara en bonus. 

stressen tar över.

 
Hej jag flippar av stress och har ändå tid att blogga. har jag en diagnos? stressar över att ett presentkort jag fick i julklapp på en fotobok att sätta ihop själv går ut i slutet av veckan, är förbannad över att jag missade mötet jag skulle gå på imorse för att få jobba på streetstar och att dem som gick dit fick gratis biljetter till Art on Ice. Har verkligen jätte svårt att stava (får skriva om varje ord) just nu pga stressen så jag tänker avsluta här. 

Låtar jag koreograferar till

 
så fort jag hör en låt börjar jag koreografera i huvudet och detta kan vara exempel på vad jag korrar till. 

-

jag brukar älska skolan (ja allvarligt, även om jag bara klagar här på bloggen). Trots "sjukdom" har jag verkligen försökt, men när jag får läsa mina omdömen på uppsatser (som jag verkligen kämpat med) och får omdömet "du har klarat dig på en översiktlig nivå" så gör det ont. För även om jag kämpar som fan så känns det som att jag aldrig kommer längre fram. En av mina favoritlärare är sjuk idag och jag hade verkligen behövt ha en lektion med henne. Kan inte koncentrera mig. Nu låser jag in mig någonstans och går inte ut förrän skoläcklet är slut för idag. 

okul.

hola bitchachos. 
 
är hemma hos min moster som jag numera är inneboende hos, sitter i "mitt rum" som egentligen är min kusins och ska strax gå och borsta tänderna. jag mår tekniskt sett illa när jag tänker på den här dagen för den har varit så jävla pissig samtidigt som den har varit helt ok. träffade pandas flickvän och det var kul. bråkade med 2 människor som för mig är viktigast av alla - jävligt okul. 
vaknade för typ 40 minuter sedan efter att ha deckad på sängen till ett avsnitt av Pretty Little Liars. jag saknar min pojkvän och min mamma jätte mycket just nu och håller återigen på att somna.

säg att vi är fina?

 
chillar med en av mina bästa vänner såhär innan bilden.
"säg att mitt ansikte levde nattlivet denna fina eftermiddag, den fick sitt eget liv" - Clara

when you are leaving something

 
just nu är detta det som sker. njuter av svartvinbärsté och lyssnar på musik. nu ska jag dock börja kolla på första avsnuttet av Pretty Little Liars. Vi hörs imorgon allihopa. Sov så gott! 

meanwhile at landet

 
nu ska jag och julia ta en promenad till hennes granne och hämta gräddfil. för hon ska göra dipp, ska nog sno lite faktiskt. lite mer chips idag gör ju inget liksom. 

Varning:

 
Bilder på kvinnor kan ge skeva syner på ideal. 

There is no time for us.

Så var det söndag igen. Vart tog den här helgen vägen då? Det känns ju som att det var igår vi fick helg. Har i alla fall hunnit vara med min älskling samt varit barnvakt. Idag ska jag träffa Julia och bara prata. Just nu sitter jag nerbäddad i älsklingens kalla rum och har väldigt ont i huvudet. Är trött och känner mig bara allmänt utslagen. Är väldigt otaggad på att börja en ny skolvecka men som jag har förstått är det näst sista veckan innan lov. 
 

Gästbloggning

Hejsan alla bloggläsare!
 
Det är Hampus här. Får gästblogga på Julias blogg. Eller får och får, snarare en ära för henne att jag bloggar här. Vad ska vi prata om då? Några förslag? Själv är jag väldigt förtjust i att prata om godis. Godis är något av en grundsten i mitt liv, det borde det bli i era också. Bara ni inte äter för mycket, det är ju ohälsosamt.

Har aldrig förstått det där med att blogga, i alla fall inte när ointressanta människor ska hålla på att blogga *host*Julia*host*. Om du är ointressant, vem vill då läsa om ditt ointressanta liv på internet? En annan sak jag stör mig på är människor av lägre intelligens. Det finns det gott om, nog för att träffa en varje dag. En gång var det en hen jag kände som trodde jordgubbar hette jolgubbar till exempel.

Ni kanske tycker att min random rant var ointressant, om ni gjorde det skriv kommentarer på hur jag kan förbättra mig till nästa gång. Var konstruktiva. En annan sak ni måste veta är att jag är världsbäst på popping och en riktig broder. En sådan där broder som alla vill ha som broder.

Eftersom det är ett gästblogginlägg måste jag väl också skriva något snällt i slutet på inlägget. Jag orkar det knappt men kan vara värt att nämna att Julia är en true brotha, du är bäst broder.
 

Äntligen fredag.

 
Detta är två bilder jag tog 2010. Jag kanske har glömt att nämna att jag älskar att fota. Ligger i soffan och kollar på film med mamma och Max. Jag är dock inte så förtjust i filmer som typ endast handlar om droger, att knulla runt och misären som blir konsekvenserna. Är fett trött och har längtat efter den här helgen. Jag ska bo i mina mjukisbyxor och imorgon ska jag vara barnvakt. 

Fredag.

Idag fyller människor år, jag har kommit långt med min uppsats så jag behöver inte stressa, jag lyssnar på The cure, älsklingen ska med hem och jag ska träffa Julia idag. OCH jag har ändrat liiiiiiite i designen, kanske inte till det bättre men aja. 
 

2 steg från paradise

I'm tired of you and of drugs.
lyssnar på Laakso och äter godis. Ska krypa ner i sängen typ se film. 
 
 
jag vill shoppa upp hela rockhouse.se - hela håkan-sortimentet. måste beställa en hoodie, snarast. 
 

jag ser tillbaka på mörka moln som kallas ånger, sorg och skam. dem kanske krossar mig en dag men tills dess var det jag som vann.

 
jag har inget smink idag. lyssnar på markus och chillar med dessa två bröder. är fett trött efter alldeles för lite sömn i natt. är as arg på att skolan försöker tvinga ur mig en bra historia varje vecka just nu. dem blir aldrig bra och allt är retarded. 
 
ska för övrigt tatuera in rubriken på det här inlägget när jag är 18. jag längtar. 

Det är ju synd om männen.

Det är synd om män. Det är synd om dem som inte får vagina. Det är synd om dem som inte har någon kvinna. Kom ihåg ni kvinnor där ute (inkl. mig själv) att vi bara finns till för att ta hand om våra män. Det är alltså okej att prostituera sig. För det är ju synd om männen som inte får sin penis omsluten av mänsklig vävnad. 
 

"Ja"

Nätter. Dem är verkligen fruktansvärda ibland. Det är då alla känslor jag stängt inne under hela dygnet, hela veckan kanske - kommer fram. Jag skriker och jag gråter, jag slår mig själv och jag drar mig i håret. Men just i natt är det inte så. I natt kan jag inte få ut något. Mina tårar stannar kvar på insidan av ögonlocket, mina armar och ben känns alldeles för tunga för att lyfta. Detta är en annan sorts ångest. Detta är den obehagliga. Den som bara är där, utan att den syns, utan att den märks. Mina andetag blir bara jobbigare. Det är allt.

Jag vill ha någon här (min pojkvän eller en TJEJ). Jag vill ha någon här som kan tänka sig dricka te med mig, lyssna på kent, håkan eller kanske the cure. Och vi ska inte säga något onödigt. Vi ska ligga i min säng och titta på min ljusslinga. Ibland kanske vi sätter oss upp och säger "vilket gott te" och den andre ska svara "ja" och sen ska det vara slut.


näthat mot kvinnor

Jag tog mig tid att kolla på kvällens avsnitt (hann dock bara se 39 minuter innan nätet la av, tur att skolan har wifi..) av Uppdrag Granskning då dagens "tema" var näthat mot kvinnor. Det kan ha varit ett utav de mest intressanta program jag har sett i tv någonsin. Två kvinnor skrev på HM's facebook-sida att dem inte tyckte om att det såldes en tröja med ett motiv av Tupac. Dem ansåg att det inte var ett bra motiv då Tupac dömdes för sexuellt ofredande. Dessa två inlägg spårade ur totalt och folk skrev otroligt kränkande saker, inläggen fick tillsammans uppåt 5000 kommentarer och nästan alla var elaka. Folk sa att de hoppades få se dessa två kvinnor bli mördade (vissa sa även att dem skulle ta död på dem själva), våldtagna, att dem till och med skulle ta självmord. Okända människor la även ut dessa kvinnors adresser så folk skulle kunna hitta dem. Jag uppmanar alla som läser min blogg att se detta. Klickan på länken nedanför för att komma direkt till avsnittet. 
 
http://www.svtplay.se/video/995361/del-4-av-18
 
"det är bara facebook, det är bara text" 

10 bekännelser

Jag kan känna mig så jävla falsk mot människor
Mina absolut största rädslor är fåglar och att någon i min familj/nära vänkrets ska skadas eller gå bort
Jag skulle döda för att kunna vara på Håkans signering och spelning i Göteborg i sommar
Jag är feminist 
Jag är ett stort fan av ordet Hen
Jag älskar min mobil, jag kan inte gå en dag utan Instagram/smsa/prata med folk
Jag blir arg när folk inte kan sköta sitt eget utan måste lägga sig i andras liv
Jag älskar mina vänner så otroligt högt 
Mina favoritserier är HIMYM och Skins
Min säng är typ min himmel. Kan bara ligga i den i flera timmar
 

fruktpojken.

Hästpojken har gjort det igen! idag "releasades" ju en låt som gjorde succé i musikhjälpen i vintras. Jag låg i min säng och lyssnade och bara längtade extra mycket till sommaren. Den kommer gå på repeat när jag och mina "hipstervänner" ska sitta i någon mysig park sena sommarkvällar. 
 

out.

okej det var länge sen jag kände såhär. är gråtfärdig för jag är så jävla stressad över en uppgift jag måste skicka in om 18 minuter. det är bup idag också, jävla skithelvete. vaknade iaf upp bredvid min älskling idag och det var väldigt mysigt. 

femte februari.

 
tvingar min älskade att lyssna på the cure och är glad över att jag slipper skolan imorgon. hinner ändå inte dit tills jag måste åka till bup iaf. huvudvärken förstör min skalle och jag kan helt enkelt inte koncentrera mig på en uppgift jag verkligen behöver skicka in. har faktiskt varit förvånansvärt aktiv i skolan idag. 
 

 
att jag har lagt upp vissa av dessa bilder redan bryr jag mig inte om. vi är fina. 
 

har du gett honom aids?

 
började 13.10 idag. helt okej faktiskt. lider av mensvärken från helvetet och huvudvärk. jag ska sova hos sofia ikväll.  

...

hela min kropp gör ont. känner mig trasig. jag har saknat mitt rum, min säng, mina katter, min mamma. men nu längtar jag så otroligt mycket tillbaka till min älskling. 
 
blogg.se är för övrigt äckligt som fan så kan inte ladda upp bilder. 

Vi är inte en. Vi håller inte kvar längre.

Trots att jag verkligen inte ville åkte jag till skolan i alla fall. Asså dö på allting idag. Aja Panda är ju i skolan iaf och det är ju bra. Osammanhängande men lite så känns den här dagen.


jag har sett många skratt.

 
hej. att starta ett inlägg bra måste vara tekniskt sett omöjligt. men aa, jag är arg. dör av smärta idag. igår myste jag med mina tjejer och hade det väldigt trevligt sedan åkte jag hem till min älskade pojkvän.
mår piss som fan idag, av ett antal anledningar. pallar inte skolan imorgon. känner mig gråtfärdig. 

hela världens hunger samlad i mig.

 
vaknade för ungefär en timme sedan, smsade lite med dem som ska få göda mig med mat ikväll och sedan duschade jag. nu ligger jag här i den fruktansvärt sköna sängen igen. ska gå ner och göra lyxig frukost och sedan börja välja kläder inför ikväll. fest står ju dessutom på listan idag. 

jag hör dörrar slå.

precis som jag tänkte förflyttade jag sängen och satte upp min ljusslinga. det var typ en av de mysigare ändringarna jag har gjort i mitt rum någon gång. det blev så himla bra. ljusslingan tar upp två väggar. hihi. efter det gick jag ner och bakade muffins. gjorde chaité och satte mig i min säng för att mysa. jag är så himla glad att jag tog den här dagen för mig själv. nu ska jag antagligen sätta igång någon film jag har sett alldeles för många gånger och bara vara. 

ta mig till kärlek, ta mig till dans. ge mig något som tar mig någonstans

åh jag sitter i soffan och sjunger på fina fina fina håkan. väntar på att maten ska bli klar och sedan väntas bakning (förhoppningsvis med håkan i högtalarna). för jag har typ inget bättre för mig. sedan funderar jag på att göra om i mitt rum. ställa sängen in mot väggen och sätta upp ljusslingan ovanför. vad gör ni en fredag som denna? 
44an igår efter konserten. älskade bara den där väggen så himla mycket. 

korallreven & vintergatan

 
såhär mycket bryr jag om ingenting idag. vadfan är matte för något? baletten kommer ju ändå gå åt helvete. och min hosta vägrar försvinna. dessutom så kommer jag vara ensam ikväll. eller inte helt ensam, min mami är ju hemma. men jag är ledsen ikväll. mänsklig värme, snälla kom närmre. 
 

dansdöden.

 
igår firade jag och den här korven en månad. det var mysigt för vi drog på två kompisars spelning och sen käkade vi godis och myste. det var en bra dag igår. 
idag är inte en lika bra dag. har balettprov om cirkus 3 timmar och jag är inte förberedd. snarare dömd till dansdöden. 

RSS 2.0